Vásárhelyi Mária: senki ne mondja, hogy a kormány nem tudta volna elhitetni saját híveivel, hogy oltakozni fancy, trendi és szexy. El tudta volna, ha akarta volna….

Beletört volna az Orbán-bicska abba, hogy rávegye a híveit és haptákba állítsa a tőle függőket, hogy vegyék fel a koronavírus elleni oltásokat? Ez lett volna az a pont, amikor a “nép” ellenállása a regnáló fennállásának ideje alatt először a sarkára állt? Vagy egészen másról van szó? Vásárhelyi Mária szociológus közösségi oldalán fejtette ki véleményét a témában.

“Velem senki ne próbálja elhitetni,

hogy az a kormány, amely képes volt elhitetni a lakosság többségével,

  • hogy 1.200 menekült befogadása romba döntené az országot,
  • hogy Soros György, aki kizárólag segíteni próbálta az ország demokratizálódását és felemelkedését és a rászorulók életének jobbá tételét, maga a patás ördög, aki az ország vesztét akarja,
  • hogy az EU, amely évente annyi támogatást nyújtott az országnak, amennyiből a II. világháború után újjáépítették Európát, tönkre akarja tenni az országot,

szóval senki ne próbálja velem elhitetni, hogy ez a kormány,

ezzel az agyakat átmosó propaganda gépezettel, nem tudta volna elhitetni saját híveivel, hogy oltakozni fancy, trendi és szexy.

El tudta volna hitetni, ha akarta volna

De nem akarta mert ez még annyit sem ért meg nekik, mint például az Elqurtuk c. rémfilm propagálása. Mert ez nem hozott volna számukra politikai hasznot és ebből lopni sem lehetett.

Ez “csak” megmentette volna néhány tízezer magyar ember életét, akiknek nem kellett volna meghalniuk, ha megkapják a megfelelő felvilágosítást és a kormány megpróbálja meggyőzni őket, hogy oltakozni fancy, trendy és szexy.

Ha így történt volna, akkor Magyarországon nem haltak voltak meg háromszor-négyszer annyian covidban, mint más országokban és a családok számára nem jelentett volna anyagi összeomlást a tesztelés és a védekezés. Amikor még csak naponta néhány ember halt meg a fertőzésben, akkor Orbán Viktor azt mondta, hogy a védekezés eredményességét a halottak számában mérjük és én ezzel egyetértek.

Így most kijelenthetjük, hogy a védekezés katasztrofális és ezért egy közepes nagyságú város lakosságát kitevő ember életével fizetett eddig ez az ország.”

Kapcsolódó

 

Vásárhelyi Mária: senki ne mondja, hogy a kormány nem tudta volna elhitetni saját híveivel, hogy oltakozni fancy, trendi és szexy. El tudta volna, ha akarta volna....

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük