3 csillagjegy életét megváltoztatja a "nyárközép" - Városi Kurír

Sorting by

×

3 csillagjegy életét megváltoztatja a “nyárközép”

Az alábbi három csillagjegy szülötteinek a “nyárközép” rendkívül fontos lesz, olyan események történhetnek velük, amik a teljes évüket is alapvetően meghatározhatják! Lássuk, kikről van szó!

Hirdetés

Kos

Sokakkal ellentétben a Kos csillagjegyűek nem érzik magukat fáradtnak és enerváltnak, épp ellenkezőleg: számukra ez most egy lendületes, aktív, vidám időszak. Akemény munkavégre meghozza gyümölcsét, különösen az anyagi dolgok alakulnak majd kedvezően a Kosok számára, akiknek minden adott lesz ahhoz, hogy tovább gyarapítsák vagyonukat.

Oroszlán

Az Oroszlánra megkönnyebbülés vár júliusban, több olyan régóta fennálló probléma is megoldódhat, amik hosszú ideje nyomasztották őket. Ennek köszönhetően valóban békésen, nyugodtan, felszabadultan nyaralhatnak majd. Többen is számíthatnakrendkívüli bónuszra a munkahelyükön, érdemes lehet ezt a plusz pénzt félretenni, vagy befektetni, később még szükség lehet rá!

Halak

Idén  nyáron a Halak jegyűek a szokásosnál is több szeretetet és támogatást kapnak majd környezetüktől, elsősorban a legközelebbi hozzátartozóktól, ez pedig olyan plusz energiákkal látja el a Halakat, aminek segítségével nagy dolgok véghezvitelére lesznek képesek. A pénzügyek területén olyan bölcs döntéseket fognak hozni, amik közép és hosszú távon rendkívül kifizetődőek lesznek, akár a tartós anyagi biztonságot is megteremthetik. A következő hónapban szinte csak pozitív energiák hatnak a Halakra, akik ebben az ideális környezetben lefektethetik a sikeres jövő alapjait. (Ketkes)

CSUPA, CSUPA HOROSZKÓP!>>>

 

csillagjegy

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.