Hozzá ne érj! 4 csillagjegy, amely gyűlöli az “illetéktelen érintést”

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

A mindennapi életben annyi szociális interakcióban van részünk, hogy mindannyian, minden csillagjegy szülötte,  vágyunk néha egy kis elszigeteltségre, csendre és nyugalomra. Olyan percekre, amikor nem kell semmilyen etikettnek megfelelni és nem kell másokra tekintettel lenni. Te mit teszel, ha egy szinte ismeretlen ember vagy valaki, akivel nem vagy szorosabb viszonyban, megérint? Nem a véletlennek köszönhető kontaktusokról beszélünk, amikor valaki oldalba vág a tömegközlekedésen, hanem a szándékolt érintésekről.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntők nagyon szabadszellemű természetek. Bármilyen megszorítás rossz hatással van rájuk. Alapvetően nem szeretik a közvetlen kontaktusokat és nagyra értékelik, ha békén hagyják a személyes terüket. Ennek okán ők is nagyon udvariasak másokkal. Csak azoknak engedik meg, hogy a közelükbe férkőzzenek, akikkel szoros kapcsolatot ápolnak. Ellenkező esetben akár ki is kelnek magukból. Ma Belső nyugtalanság zavarhatja egész nap gondtalanságát. Szükségessé válhat, hogy elvonuljon egy kicsit és tiszta fejjel átgondolja, hogy valóban van oka az idegességre, vagy csak bizonytalansága szüli kételyeit. Nem lenne egyszerűbb, ha maga mögött hagyná mindezen aggodalmait és nem venne a szívére minden egyes fricskát, kritikát, mert lehet, hogy nem is önnek szólnak.

csillagjegy

 

HALAK

A csillagjegy szülöttei nagyon érzékeny természetűek, igazi mesterei annak, hogy elrejtsék az érzéseiket mások elől. Egyáltalán nem szeretik, ha ismeretlen emberek vagy olyanok tapogatják őket, akikkel alig találkoztak még életükben. Ez számukra nagyon kényelmetlen és kínos helyzet. Ha megvan a történelmetek és közel kerültetek egymáshoz, akkor viszont a legragaszkodóbb, akivel valaha találkozhatsz. Mindamellett számtalan módja van annak, hogy kimutassa a szimpátiáját az érintésen kívül. A mai napon, lépjen egy kicsit hátrébb, kedves Halak. No nem azért mert útban van, hanem, hogy eltávolodhasson problémáitól és objektívebben tudjon megoldást keresni rájuk. Függetlenül attól, hogy mi lehet a gond nem kell megijednie, vagy kételkednie abban, hogy képes-e megbirkózni a feladattal. Gondolja át mit kellene tennie és aztán tegye is meg.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük