Amikor a fagyi visszanyal – lyukra futott Gór Csaba II. kerületi fideszes képviselő

Nem könnyű körültekintőnek és gyorsnak is lenni egyszerre. Amikor az ember annyira igyekszik, hogy “tűvé teszi magát”, nagyon könnyen kiderülhet a forró pitéről, hogy valami egészen más “meleg dolog”. Így történt ez Gór Csaba II. kerületi önkormányzati képviselővel is.

A  patrióta esete a lángpallossal

A képviselő úr egy “lakossági” bejelentést osztott meg közösségi oldalán, még a lakossági bejelentés matricát is oda varázsolta a felháborodott sorai mellé, amiket azért vetett papírra, mert:

“Lakossági bejelentést kaptam, miszerint a hidegkúti régi temető környékét egyesek ismét szemétlerakónak használják”

A bejegyzés, amelyben a továbbiakban az önkormányzat gyors segítségét sürgeti a környezetkárossítás ellen, hétfőn kora délelőtt kelt.

A kerület polgármestere, az MSZP-s  Örsi Gergely  példás gyorsasággal reagált a képviselő segélykérésére, amelyet így fejezett be és gondolataival egyet kell értenünk:

“A szemetelők ellen határozottan fel kell lépni, hiszen mindannyian szeretnénk tiszta, rendezett körülmények között élni”

 

Gór Csaba

 

Az  intézkedés már múltidő

A polgármester gyors válaszában megnyugtatta a képviselőt, hogy szó sincs új illegális szemétlerakóról, ahogy azt Ő vizionálta, éppen ellenkezőleg, az önkormányzat felkérésére képeztek a könnyebb elszállíthatóság érdekében szemétkupacokat azok az önkéntesek, akik segítettek megtisztítani a temető környékét.

A polgármester posztjából  az is kiderül, hogy a Gór Csaba bejegyzésében látott szeméthegy a bejegyzés megjelenésekor már több mint másfél napja nem is létezett, mert elszállították. Örsi Gergely közösségioldaláról mindez ki is derült, hiszen akkor -azaz vasárnap- ő szintén “ki is posztolta” de izibe.

Ezek után csak az lehet a megfejtés, hogy a képviselő urat felültették aki -ahogy bevezetőnkbe írtuk- nem volt elég körültekintő, és azonnal lecsapott az infóra.

Archívumunkból

 

Gór Csaba

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük