Marczi Nappali – A hely, ahol a test mellett a lélek is felmelegszik

Hallott már a Marczi Nappaliról? Az úgy volt….. kezdődhetne, ha mese lenne, de nem az. Budapest egyik leggazdagabb kerületében, a II.-ban nyílt meg november 10-én az országban elsőként a hely, ahová olyan kerületi nyugdíjasokat várnak, akiknek nagy gondot okoz befűteni a lakásukat, vagy csupán társaságra vágynak. Nem kellett hozzá sok, egy polgármesteri ötlet nyomán a gondolatból tett lett és az eredmény példaértékű.

Mi az? Kristálytiszta, fenntartható, a miénk és szombattól kapható a Fény utcai piacon….

Aki kapásból tudja a választ, az minden bizonnyal járt a hétvégén a Fény utcai piacon és belefutott…. Na jó, rántsuk le a leplet: megnyílt a Buda Szóda, így elérhető a II. kerület frissen palackozott szikvize, ami kristálytiszta, fenntartható és a miénk – tudósította a nagyérdeműt Őrsi Gergely, a városrész polgármestere. 

A Fidesz szerint Bősz Anettnek Érdről vissza kell költöznie Budapestre

Bősz Anettet választotta új, humán területekért felelős főpolgármester-helyettesnek a Fővárosi Közgyűlés szerdai rendkívüli ülésén.

Amikor a fagyi visszanyal – lyukra futott Gór Csaba II. kerületi fideszes képviselő

Nem könnyű körültekintőnek és gyorsnak is lenni, amikor az ember annyira igyekszik, hogy  „tűvé teszi magát” nagyon könnyen kiderülhet a forró pitéről, hogy valami egészen más „meleg dolog”. Így történt ez Gór Csaba II. kerületi önkormányzati képviselővel is.