Te, aki gyűlöletet szítasz! A nagy tolongásban Te is megszívhatod!

Olyan eddig felszínre maximum csak pár feles után kerülő indulatokat szabadít fel az állandó gyűlölködés, az, hogy hetente változtatja az “ügyeletes megmondó”, hogy kit utáljon a polgár, hogy aki fogékony az ilyesmire, az üt, vág, rombol, ahol teheti.

Kinek jó ez?

A regnáló talpasai tényleg úgy érzik, hogy biztonságban vannak, ha a felajzott csőcselék nekiindul? Rossz hírem van: aki bekattan, az nem néz pártkönyvet!

2020, Magyarország, Európa közepén, az Unió tagjaként a kereszténység jegyében…

Egy nappal a Bayerék által gründolt gyűlölet-tüntetés után fényes nappal Budapesten, a Fény utcai piacon történt inzultusról számolt be Őrsi Gergely, II. kerületi polgármestere közösségi oldalán:

“Sajnos vannak, akik nem tudnak uralkodni indulataikon. Valószínűleg így történt azzal az illetővel is, aki

a Fény utcai piacon ma közénk dobott egy üveget pár emelettel feljebbről, miközben a piac megújításának lehetőségeiről beszélgettünk.

Szerencsére senkinek nem esett baja, és bízhatunk abban is, hogy kamerafelvételek alapján azonosítják a dobálót. Remélem, hogy elmegy a kedve attól, hogy veszélyeztesse a vásárlókat, gyermekeket, árusokat vagy bárki mást.”

Örsi polgármester egyébiránt azért járt a piacon, hogy találkozzon a helyiekkel, akik nap, mint nap ott vásárolnak és akiknek a véleménye alapján akarja az önkormányzat átalakítani a Fény utcai vásárteret.

Felteszem nem lesznek sokan a csütörtöki “hősök” között,

akik elolvasva a fentieket magukba szállnak és elkezdenek gondolkodni. De hátha az őket előre megfontolt szándékkal tüzelők között lesz pár ember, aki rájön, hogy az

A kézből kirepülő üvegnek nincs szeme, rá és a hozzátartozójára pont úgy eshet, mint politikai ellenfelére. Ha más nem, legalább ez tartsa vissza a további hergeléstől!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük