Bayer Zsolt bejelentette: “nem lesz hagyva annyiban”, tüntetés lesz!

Bayer Zsolt publicista a Hír TV Sajtóklub hétfői adásában azt nem akarta bevállalni, hogy Békemenetet szervezzen, de azt belengette, “Tüntetés lesz csütörtökön az erzsébetvárosi polgármesteri hivatal előtt”.

Vezérszónok: Bayer Zsolt, “műsorvezető”: Huth Gergely

A KDNP és a Fidelitas által szervezett demonstrációt azért tartják, mert a múlt héten a VII. kerület polgármestere így nyilatkozott az ATV-ben:

„Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, hogy ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, amiket ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen. Ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük, bocsánatot kérek. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek.”

Össznépi felháborodás

Niedermüller Péter kijelentéseire sokan felháborodtak, aki a Facebook azt írta: “a Magyar Hang egy, az ATV-n elhangzott beszélgetésben tett megjegyzésemet úgy értelmezi, hogy én rémisztőnek gondolom a fehér, keresztény hetero férfiak és nők csoportját. Erről természetesen szó nincs. De nem veszem fel az elém dobott kesztyűt, én nem fogok senkit rosszindulattal vádolni.”

Később a Dk közleményt adott ki, amelyben azt írták:

“Niedermüller Péter éppen arról beszélt, hogy a Fidesz világképe – amely sok egyezést mutat a nacionalista gondolkodásmóddal – a kirekesztésről, ellenségkép-gyártásról és rasszizmusról szól, és ennek a világnézetnek az eredménye lehet az, hogy végül nem maradnak mások, akiket ne rekesztene ki a társadalom, csak a fehér, heteroszexuális férfiak.”

3 thoughts on “Bayer Zsolt bejelentette: “nem lesz hagyva annyiban”, tüntetés lesz!

  • Aztan mondd csak zso’ti fiam, a kedves vezetod tudja, hogy te megint mire akarsz tole jo sok penzt kernbi? Vagy eppen o adta az otletet, mert kell neki egy kis mani szotyira?

  • Niedermüller Péter ! Ezt jól elkúrta ! Nagyon szerencsétlenűl fogalmazta meg a mondandóját,amit nem nagyon lehet ki-és megmagyarázni. A Fidesz rácuppant azonnal,sőt elég sok ellenzéki érzelmű is. Ideje lenne beismerni ezt a hülye bakit,mert a további magyarázkodással csak ront a helyzeten,jóllehet ezen már rontani nem lehet.

  • Nem egysejtűekhez beszélt-hanem értelmes emberekhez!Bocs’h nem ment lejjebb!Bajer magyarul sem tud(TV-s Személy szégyenére)” Nem lesz hagyva annyiban”A macska fel lesz mászva a fára?Helyesen:nem hagyjuk annyiba(csak mondom!)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük