Kapcsolatfüggők sokadalma! Ez a 4 csillagjegy imád szeretni, de retteg szakítani

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ez a négy csillagjegy nem az a típus, aki rettegne a szerelemtől vagy attól, hogy átadja magát az érzelmeinek. Amitől ők félnek, az a szakítás. Ők azok, akik a legnehezebben lépnek túl a fájdalom. Vajon te is közéjük tartozol? És a párod? A horoszkópból megtudhatod a részleteket.

1. Bika

Ha Bika jegyűként arra adod a fejed, hogy valaki mellett kiköss, a döntést életre szólónak gondolod. Legendásan makacs vagy, ezért az elengedés neked megy a legnehezebben. A szerelemben ugyan mindig is mélyen hittél, és hinni is fogsz, de a szakítás után évekbe telhet, mire ismét felépülsz, és újabb bizalmat szavazol valakinek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! 
(2020-11-19)
Egy régóta várt, talán romantikus jellegű találkozás ma, a nagy készülődésd ellenére hirtelen elmaradhat, esetleg nem azt az eredményt hozza, ami tőle elvárható lett volna, így, könnyen kétségek merülhetnek fel önben, kedves Bika, csillagjegy szülötte eme kapcsolat jövőjét illetően. A mai nap azonban korántsem alkalmas a döntéshozatalra, így inkább várjon még pár napot, egy-két további fejleményt, s csak aztán határozzon.

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük