4 csillagjegy, akik forradalmi változásra számíthatnak a közeljövőben

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Minden csillagjegy szülöttének életében  van csendesebb és zajosabb szakasz, az előbbiek egyben a felkészülést, és feltöltődést is szolgálják arra az időre amikor életünk zajosabb változékonyabb korszakába lépünk. Akikről most írunk azoknak ezennel véget ért a felkészülés. Lássuk kik ők!

A Rákok foglalkozzanak a pénzügyeikkel

Hiába az üzleti vagy karrier szempontjából jövő siker, érdemes lesz odafigyelni a pénzmozgásra, hiszen kisebb kiadások várhatók ebben a hónapban. Bár a családcentrikus és odaadó Rák mindent megtesz a maga és szerettei kényelme érdekében, most érdemes pontosan kiszámolni, mire mennyit költesz. Lehet, hogy nem tudod elfogadni a tényt, hogy a történek alakulása nem csak rajtad múlik, így egyre jobban erőlteted a dolgot, ami nem megy. Oda kellene figyelned, hogy milyen új lehetőségekkel találnak meg, és ezek miben változtatják meg a jövődet. Egy egyszerű lépéssel te is megtudod gátolni a fizetésképtelenséget: vegyél egy jegyzetfüzetet és pontosan írd le, mire mennyit és hogyan tudsz költeni márciusban. Hidd el, ezzel az egyszerű lépéssel nemcsak meggátolod a rossz pénzügyi helyzeteket, de egy esetleges nyaralásra is félre tudsz tenni némi költőpénzt. Hajrá!

Az Oroszlánok előléptetésre számíthatnak

A dolgos és szorgalmas hétköznapok végre meghozhatják az a várva várt sikert, melyre az Oroszlánok oly régóta áhítoznak. Nem hiába volt az a számtalan túlóra és hétvégi műszak, most minden kifizetődik. Ha munkahelyváltáson gondolkodtál, most még egy időre mondj le róla, hiszen a főnököd egy igen kecsegtető ajánlattal állhat elő. Azonnal ugorj, ha segítséget kér tőled! Érezze, hogy ő a főnök, te pedig beosztott. Légy szellemes, vidám és előrelátó! Előbb utóbb nélkülözhetetlenné válsz a számára, így nem lesz véletlen, ha grandiózus és mesés dolgokkal áll elő a jövődre nézel. Az Oroszlán főnök bőkezű, gyakran ad, ha úgy gondolja, hogy jogosan megérdemled a pénzt. Lehet, hogy elég ezt kivárnod. Légy diplomatikus, egyelőre ne te hozd fel neki a változás lehetőségét. Légy nyitott a többiek mosolyára, hidd el, néha megéri!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük