Túl a barátságon, a 4-ek horoszkópja - Városi Kurír

Sorting by

×

Túl a barátságon, a 4-ek horoszkópja

A barátságokra is igaz, hogy a minőség sokkal lényegesebb a mennyiségnél. A most következő négy csillagjegy szülöttei maximálisan ezt vallják, de az is lehet, hogy egyszerűen csak savanyú a szőlő, és nem ők zárkóznak el, hanem tőlük tartják magukat  sokan távol.

Hirdetés

Halak

Szerencsések azok, aki Halak jegyű embert tudhatnak barátjuknak. A csillagjegy szülöttei ugyanis hűséges, empatikus, kedves és érzékeny személyiségek, akik mindent, akár még erejükön felül is megtesznek azért, hogy másoknak segítsenek, mindebből adódóan pedig barátként egészen lenyűgözőek és értékesek. A baráti körük azonban kifejezetten szűk, mivel bár rendkívül sok energiát fordítanak ezekre a kapcsolataikra, praktikus okokból ezt az energiát kevés ember között osztják meg. Sokszor a nehéz helyzeteket hajlamos lehet egy kis humorral oldani, kedves Halak. Ma azonban lehet, hogy egy olyan helyzetben, vagy módon akar vicces lenni, amikor, illetve ahogy nem kellene. Legyen óvatos és megfontolt, mert megszokott társasága biztosan jól tolerálja tréfáit, ám egy idegen lehet, hogy sértőnek találhatja azokat. Ha lehet, ma, ha nem tud mit mondani, inkább bölcsen hallgasson.

barát

Kos

A Kosok jellemzően intenzív, pörgős életet élnek, sok emberrel találkoznak és gyakran kerülnek a társaság középpontjába, ez azonban nem jelenti azt, hogy túlságosan sok barátjuk lenne. Sőt! A jegy szülöttei nagyon alaposan megválogatják, kiket engednek közel, és bár másokkal sem kifejezetten elutasítóak, azokban a többség legfeljebb haveri vagy jó ismerősi szintig jut el náluk, ami a Kosok értékrendjében bizony határozottan más kategória. Valódi figyelmet csak az igazi kapcsolataiknak szentelnek, ők viszont minden körülmények között számíthatnak rájuk, igaz, ezt viszonzásként is elvárják. Egy ismerős illat, vagy egy hangulatos életkép régi emlékeket idézhet elő önben, kedves Kos. Gondolatai egész nap elkalandozhatnak ezen a régi pillanaton, olyannyira, hogy egyenesen nehezére esik vissza-vissza térni a valóságba. A legjobb, amit tehet, hogy gyorsan elintézi kötelező tennivalóit, amikből így húsvétkor szerencsére nem sok adódik, majd elkeres néhány régi fotót és beletemetkezik képzeletébe.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.