Csak szerényen, de nem ők! - 5 igazán nagyképű csillagjegy - Városi Kurír

Sorting by

×

Csak szerényen, de nem ők! – 5 igazán nagyképű csillagjegy

Az egészséges önbizalom nagyon fontos ahhoz, hogy megálljuk a helyünket a világban, azonban létezik az a szint, amikor már sokkal inkább önelégültnek hívhatunk valakit. Az ilyen típusú emberek szentül hiszik, hogy náluk okosabb, ügyesebb, talpraesettebb és nem mellesleg szebb nem létezik a világon. A csillagjegyek alapján össze is szedtük, hogy kik azok, akikre kiváltképp jellemző a nagyképűség. Lássuk, te köztük vagy-e!

Hirdetés

Kos

A Kosok a leghatározottabb csillagjegyek közé tartoznak. Tisztábban vannak az erősségeikkel, amit nem is rejtenek véka alá, sőt kifejezetten felhívják rájuk a figyelmet. Bár sosem mondanák ki őszintén, mindig elvárják, hogy dicsérjék őket, amitől csak még tökéletesebbnek érezhetik magukat és folyamatosan dolgoznak rajta, hogy ez így is maradjon.

Rák

Ők azok, akik igyekeznek elrejteni, hogy valójában milyen sokat gondolnak magukról. Sosem hívják fel rá a figyelmet, de legbelül azt gondolják, hogy ők a legszebb és legügyesebb emberek. Nagyon fontos számukra mások elismerése. Minden egyes percben a lehető legjobb formájukat akarják hozni, amit szerintük egyáltalán nem nehéz megvalósítaniuk.

 

csillagjegy

Oroszlán

Egyáltalán nem meglepő, hogy ők is helyet foglalnak az ötös fogatban. A hiú Oroszlánok képtelenek lennének elviselni azt, ha nem ők lehetnének a középpontban. Minden szemnek rájuk kell szegeződni, miközben ők biztosíthatnak mindenkit arról mennyire ügyesek, okosak, csinosak és szépek. Ha valaki ezt nem így gondolja, az hazudik és csupán irigy.

Nyilas

A Nyilasok teljesen biztosak abban, hogy ők a legérdekesebb emberek a földkerekségen. A csillagjegy szülöttei állandóan a kalandot hajszolják, és olyan dolgokat csinálnak, amikhez mások túl lusták vagy bátortalanok. Úgy gondolják, hogy aki azt állítja, hogy náluk különlegesebb, az festi magát. Senki nem tudja megingatni őket a hitükben.

Halak

Bár a Halak soha nem keresik a feltűnést, mégis visszafogottságukban úgy gondolják, hogy ők a tökéletesek táborát erősítik. Nagyon szépnek, intelligensnek és tehetségesnek tartják magukat, annak ellenére, hogy sosem nyilatkoznának így magukról. Igyekeznek minden helyzetben mindenkinek megfelelni, ami időnként felőrli őket, de úgy gondolják, hogy muszáj ezt tenniük, hiszen az esetleges kritikákat nehezen viselik el. (Égijóslat)

FALTÓL FALIG HOROSZKÓP!>>>

csillagjegy

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.