5 intő jel, ami azt mutatja, hogy túl sokat agyalsz! Tudod mit? Engedd el!

Fizikai és mentális egészségünk mellett érzelmi épségünk megőrzése is rendkívül fontos. Sajnos azonban erre a legtöbben kevesebb időt fordítanak a mindennapi teendők közben, pedig muszáj vele foglalkoznunk, ha kiegyensúlyozott, boldog életre vágyunk. Minél több igaz rád a következő 5 dologból, annál biztosabb, hogy érzelmi gyógyulásra, felépülésre van szükséged!

1. Beleragadtál a régi rutinba

Ez a jelenség sokféleképp megnyilvánulhat. Például úgy, ha mindig ugyanolyan munkát végzel, vagy a párkapcsolataidban újra és újra ugyanazok a problémák jönnek elő, vagy ha úgy érzed, minden nap szinte ugyanolyan. A túlzott monotonitás és a kedvetlenség annak a jele, hogy érzelmileg nincs minden rendben.

2. Túl sokat agyalsz

Amikor érzelmileg-lelkileg problémák merülnek fel, sokan hajlamosak (tudatosan, vagy tudattalanul) elfedni ezeket a gondokat, és belemenekülni valamibe, ami eltereli a gondolataikat. Ez azonban túlhajszoltsághoz, stresszhez, és folytonos fáradtsághoz vezethet. Időt és energiát kell szánni arra, hogy megtaláljuk problémáink gyökerét, hogy aztán megbirkózhassunk velük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük