BulvárCsillagjegyek

5 női csillagjegy, akik hódítás helyett megfélemlítik kiszemeltjüket! – Van benned rá hajlam?

A Kosnak nagy kalandot, az Ikreknek kapcsolatépítést, a Ráknak koncentrációt ajánlanak az égiek. Érdekel, hogy Neked mit?

Ne csodálkozzanak azok a hölgyek, akikről a továbbiakban szó lesz, hogy nem kapkodnak utánuk a pasik! Az alábbi csillagjegyek nő tagjai érthető módon nem feltétlenül a férfiak kedvencei, túlzott magabiztosságukkal inkább taszítják, mint vonzzák az erősebbik nemet.

Kos

Nagyon határozott, és önálló nőnek néz ki elsőre. Soha nem gondol arra, hogy szüksége van egy férfira ahhoz, hogy boldog, és elégedett életet élhessen. Általában nevén nevezi a dolgokat, de van olyan helyzet, amikor tízszer meggondolja, hogy mit is cselekedjen.

…hogy ez pénteken fordul-e elő? Nézzük!

Pénteken érdemes a Kosnak az eljövendő időszakra úgy tekintenie, mint egy új korszak kezdetére, s ennek megfelelően, elsőként számot vetnie azzal, mennyire is van egyensúlyban életében az adok-kapok. Ön ugyanis hajlamos lehet sokkal, de sokkal többet nyújtani, segíteni környezetének, mint amennyit cserébe elvárhat, s ez, bár egy rendkívül nemes és nagylelkű tulajdonság, de azért sok energiát elemészthet fel, s így érdemes azért kicsit megfontoltabban bánni vele. Már egy kis energia-felszabadítással is nagy mennyiségű pluszt tehet saját dolgai haladásáért, ezért érdemes alaposan megfontolni, mikor, mire, mennyi energiát fektet a jövőben!

Szűz

Nem túlságosan szociábilis alkat, és ezenkívül még perfekcionista is. A barátai úgy érzik, hogy sokszor olyan magasra teszi a mércét, amihez ők soha nem fognak tudni felemelkedni. Állandó stresszben él, leginkább a munkahelyi megfelelési kényszere irányítja az életét.

…hogy ez pénteken fordul-e elő? Nézzük!

Pénteken meglehetősen frusztrálttá válhat, kedves Szűz, az által, hogy környezete egyszerűen nem képes érdemben helytállni, vagy éppen keze alá dolgozni. Nem érdemes azonban most további időt és energiákat pazarolnia arra, hogy megértesse a többiekkel, mit, hogyan kellene tenniük. Jusson eszébe, hogy vannak olyan emberek, akik, ha elsőre nem értenek meg valamit, azt másodjára, sőt harmadjára sem lesznek képesek megérteni. Inkább egy huszárvágással oldja meg gyorsan maga a dolgot, s lelkesítse a többieket a továbbhaladásra. Ha így tesz, sokkal jobban jár!

Nyilas

Nem egy túlságosan nőies alkat, nem szívleli a női sztereotípiákat. Soha nem értette, hogy egy nőnek miért kell tudjon főzni, vagy vasalni, inkább ezek helyett szívesebben intézte a céges ügyeket. Szinte senki nem tud megfelelni az elvárásainak, igen nehéz őt bármivel is lenyűgözni.

…hogy ez pénteken fordul-e elő? Nézzük!

Pénteken könnyen kerülhet olyan helyzetbe a Nyilas, amikor tanúbizonyságot tehet rátermettségéről, független, egyedi gondolkodásáról és bátorságáról, mely utóbbi az elmúlt hetek során, önbizalma megerősítésé által, sokat fejlődött. Ez a váratlan elismerés nagyon feldobhatja napját, s így könnyen gondolkodhat egy kisebb ünneplésben a nap végén, amit érdemes is összeszerveznie, hisz amellett, hogy megérdemli, most még alkalma is lesz felhőtlenül élvezni.

Forrás

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

<<< Mást kerestél? Ne menj tovább! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

About Author