Bulvár

Szijjártó stoplis cipő-kisgatya kombóra váltott – Videón a napi teljesítmény!

Szijjártó stoplis cipő-kisgatya kombóra váltott - Videón a napi teljesítmény!

Mostanság új sajtófelelőse lehet a Fidesz-keménymagnak, mert divattá vált az “egy vagyok közületek” bejelentkezés. Orbán Viktor lazulós szabadság-fotói után Szijjártó Péter is nekiveselkedett….

A külügyminiszter aktuális teljesítménye

A miniszter azért utazott Komáromba, hogy Czibor Zoltán olimpiai bajnok labdarúgó halálának 25. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen és szoboravatón felszólaljon. Csák Attila szobrát a 2019-ben meghirdetett, de a világjárvány miatt félbeszakadt Czibor 90-emlékévsorozat keretében állíttatta a Külgazdasági és Külügyminisztérium (az emlékévsorozat fővédnöke a komáromi születésű Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter), a városi önkormányzat, a MagyaRock Dalszínház és a Monostori Erőd.

Várunk, nem rettegünk….

Beszédében kifejtette:

„ma Magyarországon újra várjuk és nem rettegjük a válogatott meccsek időpontjait, újra várjuk és nem elszenvedjük a válogatott meccseit, ma Magyarországon újra program lett a mérkőzésre járás.”

Később ő maga is edzőruhát húzott, és megmutatta, hogyan rúgja a bőrt -mi másként?- mint csapatkapitány.

Ép testben….?

Szijjártó Péter minden bizonnyal azért teljesít úgy, ahogy, mert nem hagy ki egyetlen alkalmat sem, hogy formában tartsa magát és egyben, hogy erről a minden lépését követő fotós-stáb beszámolhasson:

New Yorkban:

Karra (is) gyúr….

Budapesten….

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Friss!

About Author