BulvárKiemelt hírek

Így kezdte a napot Szijjártó fotósa! – Mert a háttérember is ember……

rossz fényt vet

Az egy dolog, hogy Szijjártó Péter magyar külügyminiszter sportos alkat, ha esik, ha fúj, ha itthon van, ha elszólítja a haza érdeke, fut. De úgy tűnik, az alkalmazásában állók sem ússzák meg, a fotósának -vagy partnerének- munkaköri kötelessége, hogy hasonló érzelmek fűzzék a rohangáláshoz.

Szijjártó, a kemény csávó

A külügyminiszter közösségi oldalán jelent meg itteni idő szerint hajnali 6 órakor – helyi idő alapján 8-kor- az örvendetes hír: futni mindenhol lehet!

“Ha nem fújt volna a szél, talán hideg se lett volna. De fújt.”

A kommentekből….

“karácson ilyenkor még alszik és álmodozik hogy mit tudna még eladni a közösből”

“Ilyenkor visz magával fotóst miniszter úr? Esetleg kihelyezi a telefonját és beáll futó pózba 5 másodpercre míg kattan az időzítő? Csak érdekelne, hogyan készülnek nap mint nap ezek a tökéletes, művészi színvonalú fényképek”

“Sem szél,sem fagy nem állíthatja meg.Hajá”

“Ha, nem lenne hol”megszállni”, Jakabnak van kiadó lakása félpanzióval(parizer,paprikás krumpli) a Krasznaja Presznya 3.alatt!?”

“Edz a testőr meg a fotós is”

“Péter jobban felkell ÖLTÖZNI ! meg ne fázzál nekem mi lesz velünk nélküled drága barátom !!!”

“Olyan hajhabot kell venni, ami kül. fővárosok eltérő időjárásaira van optimalizálva.”

Szijjártó edzései….

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

Így kezdte a napot Szijjártó fotósa! - Mert a háttérember is ember......

About Author

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Comments (1)

  1. Ugyanmár,ne röhögtessetek! Ennek a 40 kilós fazonnak az őrzése évi 500 millába fáj a becsületes adófizetőknek. Másrészt a lányom a környéken lakik Dunakeszin,és többször látják futni,csak éppen TEK-esekkel körbevéve.Ami olyan szempontból nem baj,hogy legalább sportolnak azok is, a nagyobb baj az,hogy ennek az embernek az őrzése félmilliárdba van.Milyen sok hasznos dologra lehetne elkölteni ezt a pénzt,mert így az ablakon dobjuk ki. Ez az ember nem érdemli ezt meg,másrészt mitől fosik ez is ennyire?De a sok mutyi,és bűncselekmény miatt ne aludjon jól egy fidesznyák se,aki benne volt bármilyen mutyi-bizniszben…

Szólj hozzá!