5 igazán bosszúálló csillagjegy

Kos

A Kosok tűzjegyűek, és mint ilyenek, hajlamosak hevesen reagálni bizonyos élethelyzetekben. Mondhatjuk úgy is, hogy egy idő után elfogy a türelmük és nagyon mérgesek lesznek, de ők legalább nem arra szoktak törekedni, hogy övön alul és nagyon váratlan helyzetben álljanak bosszút. Bármilyen eszközhöz is nyúlnak, a Kosok aligha tartják tiszteletben a diszkréciót, ha feldühítik őket, csak a saját érdekeiket és jó hírüket nézik.

Bika

A Bikák nagyon konzervatívak és hagyománytisztelőek tudnak lenni, ami egyszerre lehet áldás és átok. Áldás, amíg kapcsolatban éltek és jól kijöttök, viszont átok, amint konfliktusaitok adódnak és azokat próbáljátok megoldani. Erre sajnos a földhöz ragadt Bikák nem igazán képesek, viszont utálják, ha a másiknál betelik a pohár – a szakítást olyan személyes sértésnek veszik, ami bosszúért kiált.

Szűz

A Szűz csillagjegyűek – akárcsak a Bakok – nagyon nehezen nyílnak meg mások előtt, így aztán amikor valakit kicsit is közel engednek magukhoz, akkor nem búcsúznak tőle egykönnyen. Mivel nem bánnak kötetlenül az érzelmeikkel, nem játszanak nyílt lapokkal, ha bosszúállásról van szó. Képesek rá, hogy annyira érzelemmentesek legyenek a volt kedvessel, hogy az exben az is felmerüljön, valaha létezett-e a szerelem a párkapcsolatukban.(Égijóslat)

csillagjegy

 

Egy hozzászólás itt: “5 igazán bosszúálló csillagjegy

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük