Sorting by

×

6 csillagjegy, akiknek elindult a visszaszámlálás! 5 boldog év következik az életükben!

Vajon te, közöttük vagy? Egyes állatövi jegyek szülötteinek teljesen és visszavonhatatlanul megváltozhat az élete. Ezek a jó dolgok és események öt évig tartanak, de ezért némi erőfeszítést a csillagjegytulajoknak is kell tenniük. Eláruljuk, hogy a horoszkóp szerint kik azok, akik a következő 5 évben rendkívül sikeresek lesznek!

A Kos

Sok éven át dolgozott a Kos, de nem élvezhette a cselekedetei gyümölcsét. Nos, ez a következő 5 évben teljesen megváltozik. A növekvő jóléthez, valószínűleg, hozzájön még egy gyermek is azok számára, akik már régóta várták őt. Aki nem találta meg sokáig a szerelmét, most az is megtalálja. Nagyon sok függ azonban az adott egyéntől is. A sors lehetőséget ad a Kosnak, amit annak meg kell ragadnia, és magának kell építeni a saját életét.

…és hétfőn? Skubizd!

A mai napon nem sok ideje marad majd üldögélni, kedves Kos. Foglalkoztathatja ugyanis egy nagyon fontos kérdés, melyben jobb, ha maga jár el, ez lehet az oka a rohanásnak, időhiánynak. Igaza van, néha tényleg igaz az, hogy, ha az ember valamit jól akar csinálni… Csupán arra ügyeljen a lázas intézkedés közepette, hogy egyen, igyon is rendesen, mert bizony kell a folyamatos energiapótlás egy ilyen fárasztó napon!

Az Ikrek

A következő 5 év az Ikrek számára a szakmai fejlődés, előmenetel ideje. Itt a lehetőség, hogy felfelé lépjenek a karrierjükben, elindítsanak egy vállalkozást, vagy, hogy csak egyszerűen előre lépjenek. Az Ikrek mindenhol sikeresek lesznek, és ez a megállapítás érvényes a szerelemben.

…és hétfőn? Skubizd!

Ma egy kissé ingerlékeny és akaratos lehet, ám, még, ha jogos is hirtelen felindulása, ne feledkezzen meg arról, ki is ön valójában. Maradjon toleráns és kedves ma azokkal szemben is, akik nem érdemelnék meg öntől ezt a kedvességet. Ne égessen fel maga mögött minden hidat, kedves Ikrek, mert el sem hinné, még hányszor kényszerülhet átmenni rajtuk!

A Vízöntő

A Vízöntőknek sikerül elkerülniük a zárt, nehéz kapcsolatokat. Ebben az öt évben olyan szeretet tölti majd el őket, amit az Vízöntők nagy része még csak álmaiban sem képzelt volna. Vár rájuk egy utazás, ami segíthet nekik abban, hogy kardinális változások következzen be a munkájukkal kapcsolatban.

…és hétfőn? Skubizd!

Szedje össze minden erejét, kedves Vízöntő, még, ha kimerült is kicsit, és cselekedjen! Ha valaki határozottan keresztbe akar tenni önnek, ön egy határozott mozdulattal térítse pályára, persze, nem fizikálisan értve a dolgot. Bizonyos mértékig ugyanakkor ön sem lehet mindig toleráns másokkal, pláne, ha egyesek még okot is adnak rá, hogy ne legyen az…

<<< Olvasnál más horoszkópot is? Kattints! >>>

átver

5 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.