7 mondat, ami elűzi tőled a pénzt! – Tégy lakatot a szádra!

Az élet nem harc, azért élünk, hogy boldogok legyünk, segítsük egymást és jót cselekedjünk, mi mégis a pénzt hajszoljuk és elfelejtjük azt, hogy miért vagyunk a földön.

Igen ám, de….

A pénz is fontos, mert pénz nélkül nem tudjuk biztosítani a megélhetésünket, mégis a tudatalattinkat programozzuk arra, hogy nem akarunk gazdagok lenni. Ma kiválasztottunk nektek 7 olyan mondatot, amelyet általában mindenki használ.

Ne mondjátok ki ezeket a mondatokat, ha szeretnétek bőségben, gazdagságban élni.

1. Nem tudom ezt megcsinálni

Mindent meg tudunk csinálni, csak mi állítjuk fel az akadályokat magunknak. Ennek több oka is lehet, az egyik pl., hogy nem hiszünk magunkban, a másik ok pedig a lustaság. Egyetlen igazi akadály azonban az évek múlása lehet, ezért ha szeretnénk gazdagok lenni, akkor ne húzzuk az időt.

2. Soha nem leszek gazdag

Ha ezeket a szavakat ismételgetjük, akkor tényleg nem leszünk gazdagok, valósággá válik. Ezt az üzenetet küldjük az Univerzumnak, ezzel blokkoljuk a lehetőségeinket. Egyetlen szóval tudtára adjuk a világnak, hogy nem akarunk gazdagok lenni. Ehelyett ismételgessük inkább azt, hogy

rövid időn belül gazdag leszek.

3. Erre nincs időm

Az a probléma, hogy nem tudjuk beosztani az időnket, a siker a jó időbeosztástól függ. Vegyük figyelembe, melyek a fontos dolgok és szánjunk rájuk időt. Emlékezzünk csak, mennyi időt töltünk hasztalanul egy nap.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük