Connect with us

Blogbazár

Ilyenkor „illik” szemforgató módon úgy tenni, mintha egy totál normális világban készülődnénk az új évre

happy-new-year
Megosztás

Az ember karácsonykor általában nem irkál hülyeségeket. Mert ugye kisjézus, meg szeretet, meg ajándékok, meg áhítat, meg „áldott karácsonyt Magyarország”, fizetett Orbán – akarom mondani, kormány – hirdetések.

Persze, szigorúan a mi pénzünkből (bazmeg, inkább a karaj árát hoztad volna le a csillagokból!) mi másból?

Ja! Ettől, az áldott dumától, konkrétan behánytam!

Mitől áldott? Mitől? Hogy a funkcionális analfabéta, tokára látványosan hízó magyar csoda, szeretett K. Vezetőnk jószágigazgatója, nevezett M. Lőrinc nevére írt vagyonka súrolja az 500 milliárd forintot így év végére, és ha alszunk még párat, már világgazdasági tényező is lehet a bülbül hangú, nagyon okos mangalicaszerelőnkből?

Ettől? Hogy van az, hogy ilyenkor „illik” szemforgató módon úgy tenni, mintha egy totál normális világban készülődnénk az új évre, nem pedig valahol mordorföld-alsón csodálkoznánk rá a nagy büdös valóságra? Persze, a fizetett „áldottságunkból” – és a szokásos bejglikómából – ilyenkor még nem eszmélünk.

Nem hát! Mert Boldog Új Évet Magyarország!

És ide a rozsdás bökőt, hogy éjfélkor a bajszos sza…ööö…. akarom mondani Csárlszbronzont, a gondolkodásnélküli aláírásverseny mindenkori, mosolygós (Haha! Vicc volt! VICC, hogy a fene enné meg!) bajnokának nyögvenyelős, velejéig hazug, de legalább sziruposan pátoszos éjféli performanszát sem fogjuk megúszni!

De semmi gond!

Itt üzenem a k. Vezetőnek és szolid udvartartásának, a rabolt vagyonban tobzódó, zsírosakat böfögő, magát érinthetetlennek, felsőbbrendűnek gondoló, suk-sükölő félázsiai hordának, egyenek-igyanak sokat, érezzék jól magukat amíg lehet, mert, ahogy ennek az évnek, úgy az ő beteg, szürreális világuknak is rövidesen vége lesz!

Boldog Új Évet Magyarország!

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük