Connect with us

Bulvár

Heti pénzhoroszkóp – …. hogy előre kalkulálhasson!

Nagy júniusi pénzhoroszkóp! Ha ez a csillagjegyed, dőlni fog hozzád a pénz
Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Van, aki egy évre pontosan megtervezi pénzügyeit, de vannak olyanok is, akik rövidtávban gondolkodnak. Ha kíváncsi pénzügyei miként alakulnak a héten, milyen lehetőségeket ragadhat meg, vagy térhet ki előlük, olvassa figyelmesen!

Kos

Álljon készen, indul s hét! A csillagok állása most arra inti, hagyja, hogy történjenek a dolgok, de éles szemmel figyeljen. Szerdán-csütörtökön úgy alakul, hogy bizonyos pénztárcáját érintő dolgokban azonnal kell döntenie. Van egy jó ötlete, aminek megvalósításához pénz kell? Remek hitellehetőség kerül az útjába. Pénz mellett figyeljen önmagára és az egészségére is. Lassítson kicsit. Ha fontos döntést kell ez idő alatt hoznia, próbálja vasárnapra, vagy a jövő hétre halasztani.

Bika

Hét elején egyáltalán nem lesz jóban a számokkal. Tárgyalásai, megbeszélései alkalmával csak dőljön hátra és próbálja kívülállóként figyelni az eseményeket. Szerda-csütörtök az a két nap, amikor a csillagok kedveznek a fontos döntései meghozatalában. Gondolja végig, nem lenne-e jó döntés, -ha lehetősége van rá- hogy otthonról dolgozzon. Dolgozza ki előre, mit szeretne elérni és annak alapján cselekedjen. A vasárnap a legalkalmasabb nap a héten a komoly döntéshozatalra.

Ikrek

Hétfőn vitákra számíthat munkahelyén, de ezek jóféle viták, mindannyian az legcélravezetőbb utat keresik, csak nem egyformán. A következő napokban sasszemmel figyelje döntésük eredményességét. Csütörtöktől kedveznek igazán a csillagok a pénzügyi dolgai az intézésének. Pihenjen, sportoljon, próbáljon a munkával kevesebbet foglalkozni, ott már mindent megtett, várja, hogytermőre forduljon a terve.

Szerző

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük