Connect with us

Blogbazár

Varga Zoltán: Sokan kérdezték, hiányzik ez neked? Nem félsz?

DK,
Megosztás

Erre a válaszom egyértelműen a NEM. Ami hiányzik, az nem más, mint a normális élet, a szabadság, a demokrácia. Azt szeretném, ha az ilyen kérdések, mint a NEM FÉLSZ? HIÁNYZIK EZ NEKED? okafogyottá válnának.

Hogy a „Tisztelt Ház” valóban a Tisztelt Ház lenne,

nem valami kleptokrácia maffia-központja.

Nem! Nem hiányzik, hogy a kormányzat által irányított bérhiénák szétszedjenek, a magánéletembe vájkáljanak, hogy nekem is (újabb) aktám legyen valami ostoba komisszár elvtárs rózsafa íróasztalában, hogy majd naponta olvassak egyre vadabb hazugságokat magamról, a családomról, csupán azért mert máshogy látom a világot, mint ők és a hatalom mámorába beleőrült gazdáik.

A hátam közepére sem kívánom, pedig tudom, hogy így lesz. Hogy a célkereszt már ott imbolyog az én homlokomon is, vélhetően a muníciót keresgélik éppen, mivel lehet rám lőni.

Nem hiányzik, de pont ezért veszem fel a stafétát,

amit Gréczy Zsolt barátom kezéből kicsavart az aljas hatalom. Azért, hogy ne legyenek, ne fogalmazódhassak meg ilyen riadt kérdések senki fejében.

Forrás

Háttér….

A botrányba keveredett Gréczy Zsolt parlamenti utódlásáról pénteken döntött a Demokratikus Koalíció. A mandátumát Varga Zoltán kapta meg. Varga Zoltán, az 57 éves politikus Debrecenben született, politológusként végzett a Miskolci Egyetemen. A DK szerint Varga Zoltán évek óta részt vesz a helyi közéletben és politikában, 2006 óta a debreceni közgyűlés ellenzéki képviselője. A Demokratikus Koalícióval 2014 óta politizál.

Varga portálunknak elmondta: szeretné a frakcióban bebizonyítani, hogy

van vidéki DK

és Ő ezeket az embereket akarja képviselni.

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük