Connect with us

Banánköztársaság

Habonyfinkelsteinbayer reaktiválva!

Fidesz, orban
Megosztás

A Főmérnök és csahosai rettegnek. Ha buknak, jön a sitt. A kommunikációs stratégia a békülékenyről visszaállt ezért a régi hangnemre, ami sokáig bevált nekik.

Ennek a kórusnak fő gyűlölködője Bayer Zsolt,

volt Népszabadságos, azaz volt kommunista újságíró(?). (Bár nem akarom ezzel sértegetni az igazi kommunistákat.) Ő mondta régebben:

„A magyar emberek nem megosztottak, hiszen a magyar emberek teljes egyetértésben állnak ki Orbán Viktor, a Fidesz és Magyarország mellett. A többi haszontalan sejthalmaznak nem sok köze van a magyarokhoz és az emberi fajhoz.”

Most a fideszes gyűlölet kommandó újra beleerősített

De ennek is oka van. Az önkormányzati választások előtt a folyamatosan közvéleménykutató kormánypárt érezte, hogy gond van. Azt gondolta az agytröszt, a nagyon kemény hang ilyen helyzetben eltávolítja a bizonytalanokat, ezért mérsékeltebb hangnemet ütöttek meg. Aztán az eredmények után jött a bűnbakkeresés. Megtalálták. “Túl puhák voltunk, vissza kell térni a rég bevált módszerekhez!”

Arthur J. Finkelstein, a modern politikai, lelki terrorista, fekete mágus, kampány guru 2017-ben meghalt. De barátja és üzlettársa Birnbaum 2019 elején tálalt ki egy svájci lapnak arról, hogy a Fidesz Gyurcsány-Soros ellenes kampányát, és 2010-es választási kampányát ők irányították, vitték el a gyűlölet irányába hazánkat. Gulyás Gergely kancelláriaminiszter gyorsan sietett leszögezni, hogy a kormány nem is állt velük semmilyen szerződéses viszonyban. Csak az volt a baj, Orbán pont a televízió nyilvánossága előtt nyilatkozott arról, hogy Finkelstein két napja volt nála. Nyilván nem ingyen repdesett hozzá. Meg kiderült, hogy a korábbi stratégiai főnöknek, a nyugdíjas verésért elítélt Habony Árpádnak Londonban közös cége volt Finkelsteinnel, akinek halála után annak döntő részét meg is szerezte. Nekik valóban nem a kormány fizetett, hanem a kormány áltársadalomtudmányos kifizető helyévé züllesztett Századvég alapítvány.

Így már visszatérhetünk a mába

Elővették a régi sablont. Vegyél ki Gyurcsány őszödi beszédéből pár mondatot a szövegösszefüggésből kiragadva! Pl. -”Hazudtunk éjjel, hazudtunk nappal!”. Ezt kezd el sulykolni a közvéleménybe minden fórumon! Meg mond, hogy Soros migráncs betelepítő és démonizáld őket! A buta, általad is lenézett, mert könnyen befolyásolható barom ezt beveszi, aztán te majd jól megvéded a mimagyarokat meg a hazát, meg a nőket az erőszaktól stb.

Ugyanez a stratégia a Niedermüller Péter DK-s polgármester esetében

Vedd ki a szövegből, hogy a fehér, hetero keresztény rémisztő képződmény, és sulykold az agyakba, hogy veszélyben a keresztény hit, a magyarság megmaradása, mert a Gyurcsány párt gyilkolni akarja a magyarokat, bu…vá akar tenni mindenkit. A szellemi finomságokra képtelen, szövegértelmezési agyhalott Fidesz hívő úgyse olvassa el a teljes nyilatkozatot, és nem is akarná megérteni. De újra meg lehet benne szólítani a gyűlöletet! Ezután már csak szervezni kell egy tüntetést.

Egy kis késztetés,

és a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia tagjai tudják a feladatukat, azonnal reagálnak, tiltakoznak. Persze, ez a dolguk. Ezért tolja nekik a lóvét a Főmérnök folyamatosan. Ezért van, hogy egy egyházi iskolába tanuló gyerekre négyszer annyi állami támogatás jut, mint egy állami suliba járóra. Tehát tudják a helyes irányt. Csaholnak ahogy kell! De akkor nem tiltakoztak, mikor Orbán a hajléktalanokat büntető törvényeket hozott, aminek következtében több százan fagytak már meg azóta. Szerintem ez a Kar is borzasztó képződmény! Tevékenységük Jézus igaz eszméinek elárulása!

Szóval Habonyfinkelsteinbayer reaktiválva!

Minden eddiginél borzasztóbb, idegtépőbb, és gyalázatosabb lesz a politikai élet 2022-ig, a következő választásig. De Orbánéknak már semmi sem drága. Élet halál harcot vívnak mocskos eszközökkel. Mert ez az utolsó esélyük. De veszteni fognak! Tudom, érzem. Ez az ország nem csak agyhalottakból és erkölcsi hullákból áll. Megfordult a széljárás. Már nem divat Fideszesnek lenni. A fiatalok egyenesen utálják őket vallási nézetektől függetlenül. Mert látják, hogy a szabadságot veszik el.

A NER, vagyis a Népvagyon Eltulajdonításának Rendszere

pedig mozog még zombiként, de már halott! Mert nem lehet mindenkit megvenni vagy megfélemlíteni. Az ellenzéki nagyvárosokban már meggyújtották a rendszer rothadó, bűzös hulláját elégető, tisztító lángokat! Akinek füle van hozzá, az meghallja az idők szavát!

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük