Jó nagy slamasztikában lehet a regnáló, ha sikerült saját magának bemagyaráznia, hogy Habony Árpád fejéből pattantak ki a “remek” kommunikációs ötletek és némi hatásszünet után visszahívták, hogy “újra legyen okos”!

A tanácsadó visszatér….

A kormányzati politika és kommunikáció alakításában a rejtélyes miniszterelnöki tanácsadó, Habony Árpád visszatérése előjeleként februárban visszahívják a jobbkezeként ismert Szalay-Bobrovniczky Kristóf londoni nagykövetet – derül ki a Népszava cikkéből.

Habony Árpád és Gyürk András EP-képviselő is a tagja lett egy szűk körű informális bizottságnak,

amelyik az önkormányzati választás Fidesz számára kudarccal felérő eredményeit elemzi. Következtetései nyomán a Fidesz a januári elnökségi ülésen dönthet a szükséges változásokról – írta a lap. Mint arról beszámoltunk, Orbán Viktor 15-20 választókerületi elnök leváltásán gondolkodik.

Habony Árpád és köre 2018-ban szorult a háttérbe,

a fideszes kommunikáció irányítását Rogán Antal és köre vette át, csakhogy több esetben hibát is vétett már. – Építhetünk magunk köré betonfalat, de azt ma már a média szét tudja lőni – mondta a Népszavának erről a párt egyik kommunikációs szakembere.

2 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Egy felujjitott régi troger kakas
  A szemétdomb tetején tollaszkodik.
  Egy tyúk megkerdi hogy azt mitől szaros a taraja?
  Troger kakas így válaszol
  Jahh…mhhh?!!
  Ez is valami mert eddig le se szartak

 2. tegye csak meg ezt a lepest – hivja vissza az osszes rosszul teljesito fideszest! Aztan majd nezze meg, hogy mit csinalt. Ezek a fideszesek akarmennyire is szarul dolgoztak, a helyi lakossaggal es ugyekkel valamilyen szinten tutira kapcsolatban voltak, valoszinu mindent TUDTAK, ami a korzetukben folyt, csak eppen semmi olyat nem tettek, amivel megkonnyitettek volna az ellenzeki lakosok eletet – ezek az emberek azert a fideszert dolgoztak. Ha most EGYSZERRE kivonja oket a kozigazgatasbol es uj , am tudatlan, gyakorlatlan, de hithu futyiszeseket tesz meg a videki onkormanyzatok elere, abbol oriasi baja lesz a fidesznek. Nem tudom, hogy ki adta neki ezt a boduletesen rossz tanacsot, de en nagyon remelem, hogy megteszi ezt a lepest, – hadd doljon ossze a fidesz!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét