Rogaan csoodot mondott, stop. Gyere haza Habony, stop!

Bocsánat a tegezésért, de gyere haza, Habony! Csak azért vettem a bátorságot a pertuhoz, mert jól ismerjük egymást. Legalábbis Te jól ismersz minket, különben hogy tudtad volna ilyen prímán testre (nemzettestre) szabni a kormányzati kommunikációt. Igazán jól ment a dolog, nem panaszkodhattunk egymásra.

Tovább

Nem az a gáz Habony Árpád 160 milliós órájával, hogy van neki, hanem, hogy mi vettük!

Tényleg nem az irigység beszél belőlem, évtizedek óta nem hordok órát, hanem a mélységes felháborodás. Azon húztam fel magam, hogy minden bizonnyal, ám bizonyíthatatlan módon Ön, meg Ön és mi mindannyian vettük Habony úrnak a volt vitrinfelügyelőnek -ami az ismert egyetlen rendes munkaköre volt- a többi cuccával együtt.

Tovább

Ön, meg Ön, meg mi mindannyian rettentő bőkezűek vagyunk! Négy évre bérlünk egy 4 csillagos hotelt kolesz gyanánt az eddig is milliárdjainkkal kitömött “kormánykeltetőnek”!

Aki úr, az úr! “Mimagyarok” pedig igencsak kiteszünk magunkért így a Covid-járávány felszálló ágában is! Na jó, nem önszántunkból, de végül is csendben tűrjük, ami akár beleegyezésnek is vehető, akkor meg miért fogná vissza magát a regnáló? 4 évre bérlünk egy 4 csillagos hotelt kolesz gyanánt…. és, hogy kinek? Olvassa!

Tovább