A Habony-stáb nagy munkában van: kétségbeesetten keresnek olyan fotót, amin Göncz Árpád az SZDSZ nevével hímzett madaras kravátlit visel – Napi Lendvaiságok….

Lendvai Ildikótól nem idegen a csípös irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon “Heti tapló” című rovatával, amiben az elmúlt 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Most keddi gondolatait olvashatják a napi visszásságainkról.

Read more

Rogaan csoodot mondott, stop. Gyere haza Habony, stop!

Bocsánat a tegezésért, de gyere haza, Habony! Csak azért vettem a bátorságot a pertuhoz, mert jól ismerjük egymást. Legalábbis Te jól ismersz minket, különben hogy tudtad volna ilyen prímán testre (nemzettestre) szabni a kormányzati kommunikációt. Igazán jól ment a dolog, nem panaszkodhattunk egymásra.

Read more

Nem az a gáz Habony Árpád 160 milliós órájával, hogy van neki, hanem, hogy mi vettük!

Tényleg nem az irigység beszél belőlem, évtizedek óta nem hordok órát, hanem a mélységes felháborodás. Azon húztam fel magam, hogy minden bizonnyal, ám bizonyíthatatlan módon Ön, meg Ön és mi mindannyian vettük Habony úrnak a volt vitrinfelügyelőnek -ami az ismert egyetlen rendes munkaköre volt- a többi cuccával együtt.

Read more

Hogy kerül Habony Árpád és a hajléktalankórház egy mondatba? így….!

Nem, nem az történt, hogy egyik napról a másikra elveszítette volna Habony, az egykori koronaőr mindenét és még a regnáló kegyéből is kiesett. Akkor mégis miért említhetők együtt? Figyeljen, bár nagy meglepetést nem ígérhetünk!

Read more

Ön, meg Ön, meg mi mindannyian rettentő bőkezűek vagyunk! Négy évre bérlünk egy 4 csillagos hotelt kolesz gyanánt az eddig is milliárdjainkkal kitömött “kormánykeltetőnek”!

Aki úr, az úr! “Mimagyarok” pedig igencsak kiteszünk magunkért így a Covid-járávány felszálló ágában is! Na jó, nem önszántunkból, de végül is csendben tűrjük, ami akár beleegyezésnek is vehető, akkor meg miért fogná vissza magát a regnáló? 4 évre bérlünk egy 4 csillagos hotelt kolesz gyanánt…. és, hogy kinek? Olvassa!

Read more

300 milliárd (300.000 millió, vagy 300.000.000.000.-) forintnyi (köz)vagyon ment át egy magánalapítványhoz – Egy tollvonással. Csak úgy….

“Ma újabb 300 milliárd forintocska vesztette el közpénz-jellegét. Az állam odaadta egy magánalapítványnak. Ha egyszer megtudjuk, mennyi a Lánchíd felújítása,

Read more

Pin It on Pinterest