Rogaan csoodot mondott, stop. Gyere haza Habony, stop!

Bocsánat a tegezésért, de gyere haza, Habony! Csak azért vettem a bátorságot a pertuhoz, mert jól ismerjük egymást. Legalábbis Te jól ismersz minket, különben hogy tudtad volna ilyen prímán testre (nemzettestre) szabni a kormányzati kommunikációt. Igazán jól ment a dolog, nem panaszkodhattunk egymásra.

Eddig. De most kész káosz az egész hivatalos kommunikáció

Már mi szégyelljük magunkat a kollégáid helyett. Az ember belepirul, ha a bárgyú kérdéseiket olvassa, pláne a sárga emojlis fejecskékkel súlyosbítva. Múltkor egy gyerek megkérdezte a mamáját, melyikük Orbán: a vigyori vagy a robbanós fejű.

Látod, ez van, ha egy percig nem figyelsz.

A miniszterek össze-vissza beszélnek a Pegasusról, szemlátomást nem egyeztetnek. Megértem, hogy egyik sem szívesen áll szóba a többivel, nem lehet benne sok öröm. Annyira azért nincsenek megfizetve. Már Rogán propagandaminisztériuma sem hangol össze. Nem azért mondom, de Goebbels tárcájával ilyesmi nem fordulhatott volna elő. Szóval te kellesz! Miként Kovács Józsi énekelte, „jöjj vissza hozzánk, hozd el a tavasz dalát!” Vagy legkésőbb az őszét, mindegy, de így nem maradhatnak a dolgok.

 

Onnan is láthattad, mekkora a baj,

hogy még a legmegbízhatóbbnak hitt Szijjártó is elszólta magát a rádióban, és „melegellenes” törvénynek nevezte, amit eddig kórusban „gyermekvédelminek” hazudtak, megesküdve mindenre, ami szent, hogy ettől a melegeknek a hajuk szála sem görbül.

És képzeld, még szerencsétlen tévéseknek sem voltak képesek útbaigazítást adni, mikor milyen korhatárjelzést tegyenek a reklámokra. Azóta a magyar családok (a gyerekkel együtt) versenyt találgatják, a reklámblokkból melyik hirdetés váltotta ki a „16 éven aluliaknak nem ajánlott” figyelmeztetést.

Múltkor én sem találtam a helyes megfejtést. A legesélyesebbnek a blokkból az intimbetét-reklámot véltem, de hát ilyesmit használnak a 13 éves kislányok is, nem beszélve, hogy halomban áll az ABC-k pultjain, onnan meg csak nem tilthatják ki a gyerekeket! Úgyhogy elbizonytalanodtam. Esetleg a duplaágyas szállodai szoba képe? Ezen túl már csak a bélflórát támogató táplálékkiegészítő hirdetése jöhetett szóba, de ha ő a bűnös, akkor komoly baj lehet a szabályalkotók anatómiai és szexológiai ismereteivel. Lehet, hogy az ő idejükben is korlátozták az iskolában a szexuális felvilágosítást, és az emberi test tanulmányozásában nem mentek tovább a bélflóránál? Szomorú életük lehet.

A nélküled vergődő kormánykommunikáció a Pegasus botrányt először egyszerűen nem létezőnek tekintette

Már tele volt vele a világsajtó, de az MTI még kussolt.

„Ez az ügy nincsen.”

– jelentette ki a kormányinfón Gulyás. Ha lenne, az persze más volna, akkor azonnal a kézenfekvő kommunikációt választanák: igen, nekünk is van kémprogramunk, ahogy más országoknak is, de most rögtön kivizsgáljuk, történt-e bármi visszaélés vele, mert nem tűrhetjük ártatlan állampolgárok vegzálását. De hát nincs.

Nem jött be

A közvéleménykutatás szerint pár nap múlva a megkérdezettek kétharmada már tudott a nemlétező ügyről. Többségük biztos volt benne vagy valószínűsítette, hogy a kormány keze van a dologban.

Elég leforrázó, de össz-vissz csak 2 % akadt, aki kizártnak tartotta, hogy a kormány ilyet tesz. Ennél alkoholistából is több van.

Az internetet elárasztották a mémek és viccek. Az egyik pl. arról érdeklődött, vissza lehet-e a kormányablaknál igényelni a telefonjából véletlenül kitörölt képeket. Az össznépi röhögés áldozata lett egy jó szándékú plakát is. A meseterápiával gyógyító, derék Mosoly Alapítvány pechjére éppen a Pegasus-botrány közepén ragasztotta ki a forgalmas megállókban a plakátjait, népmese részletekkel. Tanúja voltam, ahogy az 56-os villamosra várva kisebb csődület vihorászott a „Csodapikula” meséjéből vett idézeten: „Ereszd ki szárnyas lovamat!” Nehogy már rám eresszétek! – kommentálták.

Mit volt mit tenni, a barátaidnak át kellett állniuk a fél beismerésre, legalább a program megvásárlása tekintetében.

De mintha a fogukat húznák. Mintha bizony azzal, és nem a felhasználással volna baj

„Komoly probléma lenne, ha nem lennének ilyen eszközeink!”

– így az a Varga Judit, aki pár napja még semmiről nem tudott semmit, már a Washington Post kérdését is provokációnak nevezte. Ahogy Herczeg Ferencnél Cecile nem járt a Török utcában, (vagy mégis?), az semmi ahhoz képest, ahogy Judit nem járt a Pegasus környékén. Legfeljebb az államtitkára. Pintér egy újságírónak már azt mondja:

„olyan kijelentésem nem volt, és most sem teszem meg”,

hogy az Alkotmányvédelmi Hivatal ne vett volna a programból. De persze csak hótisztán, törvényesen használták. Ha már mese, hát csupa Hófehérke szerepel benne.

A törvényességhez éppen csak azt kell bizonyítani, hogy Gémesi, Chikán exminiszter, Aszódi exállamtitkár, egy vacsorázó baráti társaság és az újságírók mind-mind veszélyeztethetik a nemzet biztonságát. Terroristák, kémek, fegyvercsempészek vagy drog- és lánykereskedők. (Nekem főleg ez a Chikán nevű ifjonc gyanús, hiába professzor meg akadémikus.) Még szabadon lehet választani, elvégre ez szabad ország, vagy mi.

Szép feladat lesz. Szóval gyere haza, Habony! De sürgősen.

(A cikk eredetileg a Népszában jelent meg, amit szerző hozzájárulásával közlünk.)

Kapcsolódó

 

habony

2 thoughts on “Rogaan csoodot mondott, stop. Gyere haza Habony, stop!

 • Egy biztos, sokáig kell azon gondolkodunk, hogy a fidesz/orbán mikor mondtak igazat. Gyurcsány mehetne hozzájuk tanfolyamra. Orbán és az államtitkárnak hívott láncos kutyái legalább megbeszélnék, hogy mit hazudjanak, de ahányan vannak, annyifélét hazudnak. A kormánynak hívott izééé, az egy óriáskatyvasz. Már csak az hisz nekik, akinek Béla volt az anyja

 • 2022-ben HORVÁTH NANCY SZELLEME JUTTAT6JA BÖRTÖNBE (D)ROGÁN ANTALT?!
  NINCS MENEKVÉS AZOKNAK a POKOLFAJZATOKNAK, AKIK EDDIG ÚGY GONDOLTÁK, HOGY MEGÚSZHATJÁK NANCY KIVÉGZÉSÉT!!!

  https://www.gyertyaláng.hu/szemely/94303
  A DEVIÁNS GYILKOS-FIDESZ kezdetétől a párt egyik legaljasabb perverz, pedofil szex-ragadozója, Rogán Antal a meggyilkolt Horváth Nancy-vel (…a lány 18 éves kora előtt óta!!!) folytatott rendszeres intim viszonyt!!!

  Nancy több ismerőse és az édesapa is számos alkalommal elmondták nekünk: Nancy félt a szociopata Rogán Antaltól, és a halála előtti időszakban attól tartott, hogy őt is meggyilkolják!!!…:(

  A 19 éves lány egy jobb élet reményében árulta bájait, de nagy árat fizetett. Édesanyja szerint gazdag kínaiak; – míg Édesapja szerint ismert politikusok is jártak hozzá!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=tI6KJhwd9Cs
  https://www.youtube.com/watch?v=UJ9-l0OXatA

  HŰEN BIZONYÍTJA ROGÁN ANTAL ALATTOMOSSÁGÁT és FRUSZTRÁCIÓJÁT, HOGY PÉNZÉRT VETT FELESÉGE (papíron exét!!!) azaz CECÍLIA ASSZONY; – PONTOSAN NANCY MINTÁJÁRA LETT ÁTALAKÍTTATVA!!!

  Nancy édesapja: „Lehet, hogy nem is a lányom fekszik a koporsóban.”

  Orbán Viktornál és Kövér Lászlónál vannak abszolút bocsánatos ún. Borkai Zsolt féle hétköznapi sorozatos bűnök. Így pl. az, hogy – amiként azt Vizoviczki László legközelibb emberei közül is részletezték nekünk – egyszerre több millió forint megvesztegetési pénzt hurcoltak Rogán Antalnak az V. kerületi polgármesteri irodájába, vagy pl. az, hogy Rogán Antal már kiskorúként megrontotta (Nancy-t 18 éves kora előtt prostituálta és bántalmazta!!!), azaz alkalmanként fizetett neki a szexért, ami szintén börtönnel büntethető!!!

  A meggyilkolt lány közvetlen ismerősei, valamint Nancy édesapja számos alkalommal beszámoltak nekünk arról, hogy Nancy – látván, hogy abban az időben a Fidesz kegyeiből kiesett személyek között rendkívül feltűnő és látványos módon, roppant gyanús körülmények között arat a halál (meggyilkolásra kerülnek!!!) – félt, Nancy is, hogy őt is meg fogják ölni.
  A lány a halála előtt többeknek beszámolt arról, hogy fél Rogán Antaltól, és attól, hogy ő, Nancy is politikai gyilkosság áldozata lesz.

  Rogán Cecília férjének szeretője a Fidesz körüli, feltűnő és a titkosszolgálati eszközökkel szervezett gyilkosságok gyanújától bűzlő esetek egyikét-másikát emlegette, kijelentvén, hogy fél, vele is leszámolnak!!!

  Ez nem sokkal később meg is történt: a budapesti Blaha Lujza térből nyíló Akácfa utcai ingatlanban, 2015-ben Horváth Nancy is Welsz Tamás sorsára jutott!!!

  Az emberölésért egy kínai állampolgárt ítéltek el, aki Kínába távozott.

  A Horváth Nancy-vel folytatott szexuális együttlétekről többek között a Corvin-negyed egyik új, konspirációs lakásában készültek filmfelvételek, amik ma is rendelkezésre állnak!!!…- úgyhogy Orbán gyilkos sleppjének van mitől rettegnie, hiszen hozzájuk képest Bill Clinton is „csak” elsőáldozónak tűnhet!!!
  A rendőrség is a helyén van, tehát a megszokott módon teljesít: Bató András XXII. kerületi rendőrkapitány és ügyészei szociopata módszereivel folytatja a politikai üldözéseket a jogvédők sora ellen, akik bármi hasznosat mondanak vagy tesznek.

  Mivel Orbán Viktor örök rendőr-minisztere, Pintér Sándor a kilencvenes években egyébként is Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa volt, a kilencvenes évek száznál több bombarobbantásos cselekményének is a legfőbb szervezője és eltussolója, ezért az, hogy a rendőrség lényegében kizárólag bűnpártolókból, valamint rosszindulatú, társadalomellenes és népgyűlölő köztörvényes pszichopatákból áll, természetes kórtünet.

  Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a halott, 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját: Számlaszám: 11773322-00818357 IBAN: HU63117733220081835700000000 SWIFT-kód: OTPVHUHB Code BIC: OTPVHUHB Jogvédő egyesületünket is keresheti segítségért és védelemért: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

  Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

  Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

  Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org HírAréna Online:

  http://hirarena.com Tel.: +36/30/919-6386

  (D)ROGÁN a GYILKOS SZÁJHŐS

  Jársz pacákkal, ki tudja „hány-nyal”?

  Nem eggyel… – százzal. …de egyik gyatrább, mint a másik…

  Addig lovag, míg rád nem mászik.

  Mire „mennél” Ő már nincs ott.

  Éppen, hogy csak nyomot hagyott.

  Ízig-vérig nadrág, zakó.

  Elment, mint az utolsó metró.

  How are you? Vak varjú?!

  Ez sem volt egy de ja vu.

  How are you? Vak varjú?!

  Ez sem volt egy de ja vu.

  Úttalan utakon, foggal, körömmel,

  meglepett némi nemi örömmel,

  de klimaxon túl az óperencián…

  …csak nem hatott a cián!

  Úgy vágok bele egy kapcsolatba,

  ha már nem akad fent a varratokban.

  https://www.youtube.com/watch?v=UJ9-l0OXatA

  Szerrel és tettel: Pálos Trend

  https://24.hu/kozelet/2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük