Ha Orbánt keresi, ne a falvédőn tegye: lejött! Éppen a harcmezőn téblábol és teszi a dolgát!

Érdekes szokást vett fel pár nappal a választás előtt a miniszterelnöki közösségi oldal. Esténként eleresztenek egy-egy több összetett mondatból álló posztot és sehol egy emoji! Csak nem rájöttek, hogy a szimpatizánsok egy része besokallt az egyszavas instrukcióktól? Aki viszont beijed a betűhalmaztól, -cirka öt bővített mondat!- az legfeljebb tovább tekeri az orbáni hírfolyamot és talál bőven magához illőt….

Új emojik a láthatáron! – Kíváncsian várjuk a kormány-óriásplakátokat!

A retinákba égett emojis óriásplakát-erdő, amivel a kormány a tőmondatos üzeneteit egyszerűsítette le a lenézett nép-nyelvére, hogy mindenkinek fogyaszthatóvá tegye úgy tűnik a kedvezőtlen fogadtatás hatására eltűntek, felváltotta őket a „stop”-os szájbarágós változat. A közösségi oldalak azonban megérezték, hogy Magyarországon nagy a kereslet, így újabb figurákat állítottak hadba!

Amit Orbán az orrunkra akar kötni a Kötcse-buliról – Amikor az „Ablak-zsiráf” ördöglakatnak minősíttetik!

Orbán Viktor közösségi oldalán szombat reggel óta tartja „izgalomban” követőit különböző posztjaival. Az egész cécó azért volt, hogy délutánra kellő követő előtt tehesse közzé még az emojis óriásplakátoknál is egyszerűagyúbb, tőmondatokban megfogalmazott üzeneteit a népének.

Rogaan csoodot mondott, stop. Gyere haza Habony, stop!

Bocsánat a tegezésért, de gyere haza, Habony! Csak azért vettem a bátorságot a pertuhoz, mert jól ismerjük egymást. Legalábbis Te jól ismersz minket, különben hogy tudtad volna ilyen prímán testre (nemzettestre) szabni a kormányzati kommunikációt. Igazán jól ment a dolog, nem panaszkodhattunk egymásra.