Rogán a „falunapfelelős” és persze az országos banzájhoz rendelt milliárdok költésének kitalálója és őre egyszemélyben

Összesen 356 koncertet visznek községekbe, kis- és nagyvárosokba a következő három hónapban. Könnyűzenei események támogatásával rukkolt elő a kormány a csütörtökön megjelent rendeletet tanulsága szerint. Ki lehetne avatottabb szakértője a kormánynak a közpénzköltésben és a buliszervezésben, mint Rogán Antal? 

Húzd rá Rogán….

A kormány 2021 augusztusától a 2021 októberéig 356 koncertes bulisorozatot indít az országban és külön támogatást ad a falunapokra is

– írja a Magyar Közlöny alapján a 444. Az indok, hogy

„a koronavírus-világjárvánnyal szembeni hatékony magyar védekezést követően a gazdaság újraindításán túlmenően a közösségi élet újraindítása is kiemelkedő szerepet játszik”,

és ez aktív állami feladatvállalást és támogatást igényel.

40 „nagyvárosi esemény és nagykoncert”, 216 kisvárosi esemény és koncert, 100 pedig falunap jellegű esemény

A megjelent rendelet szerint a programterv részletes kidolgozásáról Rogán Antal miniszterelnöki kabinetfőnöknek kell gondoskodnia vasárnapig, és ő lett a lebonyolítás felelőse is. Míg Varga Mihály pénzügyminiszternek 5 milliárd forintot kell „többletforrásként” előteremtenie.

Vigadj Magyar!

Ezen felül még 3 milliárd forint megy hasonló rendezvényekre,

ugyanis egy másik rendeletben ennyit utalnak ki az 5000 főnél kevesebb állandó lakosú települések önkormányzati rendezvényeinek támogatására.

Utóbbinak Gyopáros Alpár Fidesz-képviselő, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos a felelőse, a lebonyolítást pedig a Nemzeti Művelődési Intézetnek kell végeznie.

Vegyük át újra, mi is tartozik Rogán-felügyelet alá!

Egy 2017-es kormányhatározat a nemzeti fejlesztési minisztert jelölte ki a nemzeti ünnepek és más kiemelt rendezvények felelősévé, de ilyen tisztség 2018 óta nincs. Jogutódja az Innovációs és Technológiai Minisztérium volt. Most viszont a miniszterelnök kabinetfőnökét, Rogán Antalt bízták meg ezzel.

Rogán kezei alá tartoznak a következő nemzeti és kiemelt fontosságú ünnepek:

  • március 15-e,
  • augusztus 20-a,
  • október 13-a,
  • a Magyarországi Németek Elhurcolásának és Elűzetésének Emléknapja,
  • a Kommunizmus Áldozatainak Emléknapja,
  • a Holokauszt Magyarországi Áldozatainak Emléknapja,
  • a Magyar Hősök Emlékünnepe,
  • a Nagy Imre és mártírtársai Újratemetésének Emléknapja,
  • a Nándorfehérvári Diadal Emléknapja,
  • a Nemzeti Összetartozás Napja,
  • az Aradi Vértanúk emléknapja,
  • a Nemzeti Gyász Emléknapja.
  • a Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások Emléknapja,

és minden olyan esemény, ami előre meg nem tervezett, év közben keletkezik, és a miniszterelnök kiemelt fontosságúnak tartja.

Rogán, a fregoliember…..

Rogán feladata, hogy

 • kidolgozza a rendezvények koncepcióját,
 • irányítsa a hatóságok és kiemelt intézmények koordinációját,
 • irányítsa, hogy a lakosságot megfelelően tájékoztassák és
 • hogy tartsák a kapcsolatot a közmédiával,
 • ellátja a miniszterelnök és a kormány körüli állami protokoll teendőket.
 • Azért is felel, hogy a rendezvényeket biztonságosan tartsák meg, és arról is, ha a nem biztonságos vagy megfelelő körülmények miatt ezeket a rendezvényeket nem lehet megtartani.

Nem lesz egyedül…..

Ezekben a feladataiban együtt dolgozik majd

 • a honvédelmi miniszterrel,
 • a belügyminiszterrel,
 • a külgazdasági miniszterrel,
 • az emberi erőforrások miniszterével és az agrárminiszterrel.
 • Emellett egy alacsonyabb beosztású emberekből álló operatív törzzsel is együtt dolgozik majd.

Rogán Antal vezeti azt a többi illetékes tárca képviselőjéből álló Tárcaközi Koordináló Munkacsoportot is, aminek eddig csak tagja volt.

Forrás

 

rogán

2 thoughts on “Rogán a „falunapfelelős” és persze az országos banzájhoz rendelt milliárdok költésének kitalálója és őre egyszemélyben

 • Könyökölni remekül tud, remélem sok ideje lesz rá!

 • NEM ELFELEJTENI!!!
  FIDESZ-ROGÁN VÉR-ÁLDOZATA: HORVÁTH NANCY!!!
  A DEVIÁNS GYILKOS-FIDESZ kezdetétől a párt egyik legaljasabb perverz, pedofil szex-ragadozója, Rogán Antal a meggyilkolt Horváth Nancy-vel (…a lány 18 éves kora előtt óta!!!) folytatott rendszeres intim viszonyt. Nancy több ismerőse és az édesapa is számos alkalommal elmondták nekünk: Nancy félt a szociopata Rogán Antaltól, és a halála előtti időszakban attól tartott, hogy őt is meggyilkolják!!!…:( HŰEN BIZONYÍTJA ROGÁN ALATTOMOSSÁGÁT és FRUSZTRÁCIÓJÁT, HOGY PÉNZÉRT VETT FELESÉGE (papíron exét!!!) azaz CECÍLIA ASSZONY; – PONTOSAN NANCY MINTÁJÁRA LETT ÁTALAKÍTTATVA!!!
  Nancy édesapja: „Lehet, hogy nem is a lányom fekszik a koporsóban.”

  Orbán Viktornál és Kövér Lászlónál vannak abszolút bocsánatos ún. Borkai Zsolt féle hétköznapi sorozatos bűnök. Így pl. az, hogy – amiként azt Vizoviczki László legközelibb emberei közül is részletezték nekünk – egyszerre több millió forint megvesztegetési pénzt hurcoltak Rogán Antalnak az V. kerületi polgármesteri irodájába, vagy pl. az, hogy Rogán Antal már kiskorúként megrontotta (Nancy-t 18 éves kora előtt prostituálta és bántalmazta!!!), azaz alkalmanként fizetett neki a szexért, ami szintén börtönnel büntethető!!!
  A meggyilkolt lány közvetlen ismerősei, valamint Nancy édesapja számos alkalommal beszámoltak nekünk arról, hogy Nancy – látván, hogy abban az időben a Fidesz kegyeiből kiesett személyek között rendkívül feltűnő és látványos módon, roppant gyanús körülmények között arat a halál (meggyilkolásra kerülnek!!!) – félt, Nancy is, hogy őt is meg fogják ölni.

  A lány a halála előtt többeknek beszámolt arról, hogy fél Rogán Antaltól, és attól, hogy ő, Nancy is politikai gyilkosság áldozata lesz.
  Rogán Cecília férjének szeretője a Fidesz körüli, feltűnő és a titkosszolgálati eszközökkel szervezett gyilkosságok gyanújától bűzlő esetek egyikét-másikát emlegette, kijelentvén, hogy fél, vele is leszámolnak!!!
  Ez nem sokkal később meg is történt: a budapesti Blaha Lujza térből nyíló Akácfa utcai ingatlanban, 2015-ben Horváth Nancy is Welsz Tamás sorsára jutott!!!
  Az emberölésért egy kínai állampolgárt ítéltek el, aki Kínába távozott.
  A Horváth Nancy-vel folytatott szexuális együttlétekről többek között a Corvin-negyed egyik új, konspirációs lakásában készültek filmfelvételek, amik ma is rendelkezésre állnak!!!…- úgyhogy Orbán gyilkos sleppjének van mitől rettegnie, hiszen hozzájuk képest Bill Clinton is „csak” elsőáldozónak tűnhet!!!

  A rendőrség is a helyén van, tehát a megszokott módon teljesít: Bató András XXII. kerületi rendőrkapitány és ügyészei szociopata módszereivel folytatja a politikai üldözéseket a jogvédők sora ellen, akik bármi hasznosat mondanak vagy tesznek.
  Mivel Orbán Viktor örök rendőr-minisztere, Pintér Sándor a kilencvenes években egyébként is Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa volt, a kilencvenes évek száznál több bombarobbantásos cselekményének is a legfőbb szervezője és eltussolója, ezért az, hogy a rendőrség lényegében kizárólag bűnpártolókból, valamint rosszindulatú, társadalomellenes és népgyűlölő köztörvényes pszichopatákból áll, természetes kórtünet.

  Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a halott, 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját: Számlaszám: 11773322-00818357 IBAN: HU63117733220081835700000000 SWIFT-kód: OTPVHUHB Code BIC: OTPVHUHB Jogvédő egyesületünket is keresheti segítségért és védelemért: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.
  Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.
  Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.
  Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org HírAréna Online:
  http://hirarena.com Tel.: +36/30/919-6386

  Szájhős
  Jársz pacákkal, ki tudja „hány-nyal”?
  Nem eggyel… – százzal. …de egyik gyatrább, mint a másik…
  Addig lovag, míg rád nem mászik.
  Mire „mennél” Ő már nincs ott.
  Éppen, hogy csak nyomot hagyott.
  Ízig-vérig nadrág, zakó.
  Elment, mint az utolsó metró.
  How are you? Vak varjú?!
  Ez sem volt egy de ja vu.
  How are you? Vak varjú?!
  Ez sem volt egy de ja vu.

  Úttalan utakon, foggal, körömmel,
  meglepett némi nemi örömmel,
  de klimaxon túl az óperencián…
  …csak nem hatott a cián!
  Úgy vágok bele egy kapcsolatba,
  ha már nem akad fent a varratokban.

  Szerrel és tettel: Pálos Trend
  https://24.hu/kozelet/2020/02/01/vagyonnyilatkozat-2020-rogan-antal/?fbclid=IwAR15QOLCMENLFA61u3m7taCQ4plokcpC2NfNP7QVFp4nWfDotxBzcPqVs04
  https://www.youtube.com/watch?v=UJ9-l0OXatA&t=5s
  https://studio.youtube.com/video/UJ9-l0OXatA/edit/basic
  https://www.hetek.hu/belfold/201505/egy_tragedia_utoelete_prostitucio_es_politika

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük