Tállai Gulyást Vargára cserélte, de minden más a régi – Nagy buli volt Mezőkövesden

Tállai András László, a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára, volt mezőkövesdi polgármester nem a kapkodós változtatások híve. Ugyanabban a fekete öltönyben, csokornyakkendősen, ugyanabban a díszletben rendezte meg a a XVl. Polgári Estélyt szombaton, mint két éve, csak a főfideszes díszvendég és a fellépő sztárfellépő személye változott.

„Ha addig már nem jelent be semmit, az több mint 2 EURO fejenként.” – kommentelte egy pedagógus az 1.000.-/kopf pedagógusnapi bulipénzt

“És ezt is megértük! Méltó ünneplést finanszíroz a tanker! „Ereszd el a hajam!” Lesz ám bulika!” Ezzel a szöveggel posztolta ki a Facebookra a pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, hogy milyen üzenetet kaptak a Belső-Pesti Tankerületi Központhoz tartozó iskolák pedagógusnap előtt.

Lehet péntek estére ennél fontosabb program? Támogasd a tanárokat, a gyerekeidet és bulizz egy hatalmasat értük, az oktatás jövőjéért!

Április 1-én, pénteken a Tanítanék Mozgalom és a noÁr Mozgalom együttműködésében szolidaritási koncertet és tüntetést szerveznek a sztrájkoló pedagógustársadalom megsegítésére, ahol pénzbeli adományokkal és közös kiállással támogathatjuk azokat, akik az elmúlt hetekben is mindent megtettek az oktatás jövőjéért – olvasható az esemény közösségi oldalán.

Amit szabad Jupiternek azt nem szabad…. – Buli volt az Andrássy út 60. előtt és Hódmezővásárhelyen is

Márki-Zay Péter az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje péntek este Hódmezővásárhelyen bulit tartott négy évvel ezelőtti első polgármesteri győzelmére emlékezve. Tévedni emberi dolog, ám elítélni az ellenzéki hódmezővásárhelyi bulit, viszont hozsannázni a Terror Háza előtti koncerteket az már valóban kettős mérce.

Így is lelehet! Orbán Viktor és kormánya figyelmébe: elnézést kért a brit kormányfő a zárlat idején rendezett partiért

Elnézést kért a koronavírus-járvány megfékezésére 2020 tavaszán elrendelt zárlat idején rendezett Downing Street-i kerti összejövetelért Boris Johnson brit kormányfő, elismerve, hogy jelen volt az összejövetelen.

Sorra fújják le az omikron okán a hagyományos szilveszteri bulikat a nagyvárosokban! – ….ezzel szemben Budapesten?

Az Akropolisz feletti tűzijáték is elmarad, német nagyvárosok is lemondták a rendezvényeket, és Londonban is törölték a Trafalgar térre tervezett eseményt. Berlinben, Münchenben és Frankfurtban sem lesznek nagy események, ahogy Rómában sem tartják meg a nagy szilveszteri bulikat.

Mészáros Lőrinc megadja a módját! Céges buli van az Ő utcájában, méghozzá most!

Nagy nap ez a mai, ugyanis bulizik a Mészáros-csoport a névadó részvételével! A meghívó tanúsága szerint nagy lesz az „ereszd el a hajam”: Mészáros Lőrinc köszöntő, vacsora, Majka & Curtis és Beatice koncert, tombola nem semmi fő díjjal.