Privát népszavazásom kétes eredménnyel

Vannak nálunk itt mostanában ezek a kis ügyek, például a Pegasus néven közismertté vált megfigyelési botrány, amely a kormány szerint nincs is, mert nem egyéb mint puszta hisztériakeltés. Aztán itt van a légiirányítók sztrájkjának villámgyors megtiltása, elvégre a népért, a gazdaság talpra állasáért munkálkodó kormánynak egyéb sem hiányzik most, mint a légiforgalom megzavarása.

Vannak nagyobb ügyek is,

például az egészségügyiek és támogatóik hétvégi tüntetése, vagy a gazdaság kicibálása a gödörből, miközben nyakunkon a járvány negyedik hulláma. De a jelek arra mutatnak, hogy mindez együttvéve sem olyan fontos, mint elhárítani a brüsszeli bürokraták Magyarország elleni újabb támadását. Ezek a gonoszok

„jogi huliganizmussal és vandalizmussal“ próbálják megakadályozni, hogy Magyarország megkapja az EU helyreál-lítási alapjából nekünk járó 2500 milliárd forintot.

Márpedig ennyi pénzért már érdemes a kezünket kinyújtani

Védekeznünk kell Brüsszel támadása ellen, s ennek legjobb módja a népszavazás. (A népek addig sem törőd-nek mással.) A kormány hamarost kikéri a magyar emberek véleményét a gyermekvédelmi (a homofób és pedofilellenes) törvényhez kötődő lényeges kérdésekben. A Nemzeti Választási Bizottság már hitelesítette is a kérdéseket, még néhány apró adminisztratív lépés szükséges, és talán még az idén, de jövő februárig a jó választópolgárok mehetnek is az urnákhoz, hogy kiépíthessék a Brüsszel elleni gyermekmegóvási védvonalat. (A homofób pedofiltörvény miatt ugyanis a magyar kormány ellen kötelezettség-szegési eljárás indult. A helyreállítási támogatás visszatartásának ugyan semmi köze ehhez, de a magyar kormányt ez egy fikarcnyit sem érdekli.)

Hanem a gyermekmegóvási védvonal szerintem is nagyon fontos

A mai borús, de meleg, utolsó júliusi reggelen elhatároztam, hogy magam is válaszolok a népszavazási kérdésekre, amint azt a fülke magányában tenném, ha elmennék voksolni. Sajnálom a dolgot, mert általában élek állampolgári jogommal, de most vannak súlyos kételyeim. De ez nem baj, most írásomban, én leszek az egyetlen szavazó, ellenőrző bizottsági tag, szavazatszámláló és kiértékelő. (Csak úgy, mint az történik majd a valódi szavazáskor: fideszes lesz a kérdező, az ellenőr, a számláló és a szavazó. Az eredmény talán már meg is van, pedig a népszavazást még ki sem írták.) Az persze nyilvánvaló, hogy ezen a népszavazáson rettentően fontos dolgokról lesz szó, különben (a bevezetőben említett körülmények között) mi a nyavalyáért szórná el a nagyon keresztényien demokratikus kormány a milliárdokat valami hülye népszavazásra. Ez biztosan fontos és okos népszavazás lesz. Lássuk hát, miről is van szó úgy, mintha éppen a fülkében lapozgatnám a kérdőívet!

1./ Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?

Ellenkérdés: ki lesz a célszemély? A hat éves elsős vagy a 16 éves serdülő? Ki az a hülye, aki a kicsiknek tart célzottan szexuális felvilágosítást, pláne az „irányultságokról“? A serdülő gyerek pedig igenis kapjon teljes eligazítást empatikus szakemberek-től, és semmiképpen sem a kormány által kinevezett (jó eséllyel) pedofil papoktól.

A válasz igen. A válasz nem. A kérdés ostoba.

2./ Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?

Aljas kérdés. Sunyin azt feltételezi, hogy Magyarországon volt erre példa (műtét talán lehetett, de propaganda nem), vagyis rákérdeznek a nagy semmire. (Bármely érett, érdekelt 16-17 éves gyerek igenis kapjon szakemberektől hiteles és alapos felvilágosítást, de semmiképp sem népszavazáson! Egyebekben egy lehetőség ismertetése /másutt Európában állítólag volt ilyesmi/ nem azonos a lehetőség népszerűsítésével.)

Nincs válasz. Tartózkodom.

3/ Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára is elérhetőek legyenek nemátalakító kezelések?

Ismét jogos az ellenkérdés: kik lennének a megcélzott kiskorúak? A saját nemi identitásukat illetően bizonytalan (talán nem is olyan csekély számú) serdülő esetében orvosok, pszichológusok, szülők feltehetik ezt a kérdést, de semmiképpen nem lehet(ne) népszavazás tárgya. A kérdés így marhaság.

A válasz: 16 év felettieknek igen.

4./ Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?

Miről tetszenek beszélni? Jó-e, ha a kamaszok pornót néznek? Vagy veszélyes-e, ha a tévében fürdőruhát reklámoznak? Emiatt kaptak 12-es karikát a hirdetések? Bizonyisten hülyék vagytok! A nagyobbacska kamaszok már mindenütt a világon szexelnek egymással, s ha az ivarérett nemzedék értő segítséggel idejében megismeri a szexualitás buktatóit, talán kevesebb bajjal vészeli át ezt a nehéz kort. A 18-as karika ezen nem segít.

A válasz: igen, de korlátozás azért alighanem kell. A közízlés szabja meg a határokat (akár területenként eltérően) és ne valami fideszes keresztény erkölcshivatal! A népszavazás pedig kifejezetten alkalmatlan eszköz erre.

5/ Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

Na most már elegem van belőletek! Ez már vegytiszta hülyeség. Lelki szemeimmel látom, amint a kórházak kapuja előtt sorakoznak a nemváltásra vágyó és készülő fiatalok a torz propaganda hatására, s Orbán Viktor a portásfülkéből óvja a fiatalságot, mondván: ne tegyétek gyermekeim! Ti fiúk vagytok, meg lányok, nem pedig lányok és fiúk.

Ez a népszavazás majd megvéd minket Brüsszeltől, az hétszentség! Javaslom, a diliházakban nyissanak kormányzati szekciót!

 

nép

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük