Kérdezd a horoszkópját, mielőtt.... - Itt megtudhatod, keresgélj-e tovább, vagy célba értél! - Városi Kurír

Sorting by

×

Kérdezd a horoszkópját, mielőtt…. – Itt megtudhatod, keresgélj-e tovább, vagy célba értél!

Ha kinézel magadnak valakit, akivel eltudod képzelni a jövőd, vagy csak a jövő heted, rögtön azután, hogy megtudtad a nevét, arra is kérdezz rá, hogy mi a horoszkópja! Sok kellemetlen élménytől óvhatod meg mindkettőtöket! Ha ez megvan, nincs más dolgod, mint rákeresni a horoszkópban, hogy megtudd, keresgélj-e tovább, vagy célba értél!

Hirdetés

Kos

A Kos szereti, ha minden figyelem rá irányul, aztán pedig eljátsza a megközelíthetetlent. Szereti a kihívásokat és hajsza izgalmát. De mindig csak addig megy el, amíg ő szükségét érzi. Szereti, ha gratulálnak neki, de utálja a túlzásba vitt gesztusokat. Szeret független lenni, de szereti azt is, ha te mellette vagy, hogy felvidítsd ha kell. Mindig pontosan tudja, hogy mit akar, ezért ne is akard meggyőzni.

A Kos olyan társra vágyik, aki magabiztos és a legnagyobb rajongója lehet, akivel együtt fejlődhet és akivel megtalálhatja az arany középutat. Mert ő mindig az egyenlőségre törekszik.

Bika

A Bika hűséges, kedves és jólelkű ember. Kitart melletted, amíg te is kitartasz mellette. Viszont nála a bizalom mindennek az alapja, ezért ha egyszer eljátszod, soha többet nem fog bízni benned. Stabil és jól működő kapcsolatra vágyik és tökéletes kommunikációra, mert mindig tisztában akar lenne társa érzéseivel.

Rendkívül érzékeny és gyakorlatias, ugyanakkor szenvedélyes és gyengéd.

Ikrek

Az Ikrek jegyű embereket zavarbaejtően nehéz megérteni. Képesek egyszerre hidegek és melegek lenni, és az idő nagy részében rettentően bonyolultak, aminek az az oka, hogy az ikrek sokszor még a saját érzéseivel sincs tisztában. Éppen ezért türelmesnek kell vele lenni. Ha sikerül áttörni a kemény páncélon, akkor egy hihetetlneül szenvedélyes és melegszívű valakire bukkanhatsz. Szüksége van arra, hogy érezze a szeretetet és a kapcsolat nyújtotta védelmet, annak ellenére, hogy gyakran kiszámíthatlan és heves vérmérsékletű.

De a végén kiderül, hogy nagyon is megéri kezdeni vele.

Rák

A Rák egy igazi védelmező és egy vérbeli romantikus. Mindenáron gondoskodni akar és ugyanezt a gondos odafigyelést várja el cserébe ő is. A rák talán a legérzelmesebb az állatövi jegyek közül, de a legérzékenyebb is, és semmi másra nem vágyik jobban, mint egy mély és hosszútávú kapcsolatra. Nagyon fontos számára a bizalom, jobb nem eljátszani nála sem. Egy szenvedélyes és mindent átható párkapcsolatra vágyik, amelyben megoszthatja társával álmait, vágyait és legnagyobb félelmeit.

Az egyéjszakás kaland nem az ő műfaja, akkor inkább kivár, mert tulajdonképpen nagyon jól elvan ő magában is.

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.