Napi 21 millió forint adomány csilingel a felcsúti focicsapat számláján - Az csókosok egymás sarkát tapossák a pénztárnál, hogy támogathassák a klubot! - Városi Kurír

Sorting by

×

Napi 21 millió forint adomány csilingel a felcsúti focicsapat számláján – Az csókosok egymás sarkát tapossák a pénztárnál, hogy támogathassák a klubot!

Érdekes hely ez a Felcsút! Valamiért arra specializálódott az alig 1.800 lakosú falu, hogy a nevéhez köthetők úgy gazdagodják halálra magukat, hogy szinte semmit ne kelljen tenniük érte. Az ilyenre mondják, hogy “csak megszületniük volt nehéz…”. Itt van rögtön Mészáros Lőrinc és a pereputty, vagy Orbán Ráhel, akinek ugyan csak a felmenője köthető a településhez, de az nagyon. Ki ne hagyjuk a focicsapatot!

Hirdetés

Pénzügyileg nem, eredményeit tekintve teljes csőd a Felcsút idei szereplése, pedig még csak július van

A magyar futball nem létező égiteste elvileg az NB I ezüstérmeseként a második legerősebb klub a sportágban, ehhez képest a miniszterelnök hobbicsapata 0-5-tel, kettős vereséggel esett ki a harmadik számú, már a nevében is lakossági sportot idéző nemzetközi kupából. Szóval tényleg el lehet képzelni, hogy milyen munka folyik akkor a többi klubban, de ez legyen az ő bajuk – írta a Népszava.

A 2020-as pénzügyi beszámolók szerint napi 21 millió forint adomány érkezett a csapathoz

Az állami cégek és az állami megbízásokon hizlalt „vállalkozók” egymás sarkát taposták a pénztárnál, hogy támogathassák a klubot.

Nem hallani arról, hogy a rigai sportiskola (vicc, de tényleg így hívták a riválist) elleni 0-5 után bármelyikük is visszakérné pénzét az „akadémistáktól.”

Vagy akár arról, hogy a klub belátva az „akadémiai” képzés hiábavalóságát, visszafizetné a fölösleges milliárdokat az államkincstárba. De miért is tenne ilyet? Amint azt a kérlelhetetlen logikával érvelő Kósa Lajos óta tudjuk, az ilyen jellegű bankó

„elvesztette közpénz jellegét.” Ergo ez olyan bankrablás, amit fényes nappal követnek el

-folytatja a portál.

A szégyen legkisebb jele sem érződik senkin

ebben a néhány utcás Fejér megyei faluban: a csapat edzője például azt mondta a mérkőzés után, hogy igyekeztek megszerezni a becsületgólt, mindenkiben megvolt az akarat, és „erre büszke is vagyok”. A magyar sport példátlan helyszíne Felcsút, ahol annyi alázat sincs a történet egyetlen szereplőjében sem, hogy azt mondja: bocsánat.

VIA Népszava

Fotó: Cseri László

Kapcsolódó

 

felcsút

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Napi 21 millió forint adomány csilingel a felcsúti focicsapat számláján – Az csókosok egymás sarkát tapossák a pénztárnál, hogy támogathassák a klubot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.