6.000 közmillióért székház a hatéve csak online ülésező testületnek? – Semjén szerint kell és pont….

A “kell” nagy úr 2023 Magyarországán, főleg, ha Semjén Zsolt miniszterelnök úgy gondolja. Hogy ez az elengedhetetlen kiadás 6.000 közmilliót emészt fel? A közszolga észjárása szerint nincs ezzel semmi probléma, lehet tovább sétálni….. Akik rájuk ikszeltek abban a bizonyos fülkében, biztos, hogy erre adták a felhatalmazásukat?

Meglepő fordulat: a kétfarkú kutyák megtalálták Pokorni Zoltánt az Öveges-program mögött

Bemutatjuk, hogyan ette meg az egykori oktatási miniszter, Pokorni Zoltán kerületében a Fidesz “oktatási holdudvara” a kerületnek az Öveges program keretében oktatásfejlesztésre adott EU-s százmilliókat és hogy hány szálon kötődnek az ezeken a közbeszerzéseken nyertes cégek Béres Istvánhoz, Pokorni Zoltán örökös tanácsadójához, valamint magához a polgármesterhez – olvasható a Kétfarkú Kutya párt honlapján a részletes, bizonyítékokkal alátámasztott beszámoló.

Rogánék kaszálták a legnagyobbat az augusztus 20-i dzsemboriból, a végösszeg 10.300 millió forint volt

Ízlelgessük: 10 milliárd -10.000 millió- közforint! – kerekítve ennyit költött a “gondoskodó” megválasztott kormánypárt “Európa legnagyobb tűzijátékára”, a Tűz és Fények játéka nevet viselőre és a hozzá tartozó showra, ami több mint 4 kilométer hosszan, a Margit hídtól egészen a Petőfi hídig tartott, 40 ezer pirotechnikai effektet használtak fel rá és a műsort 600 drónból álló drónshow, fényfestés és fényshow egészítette ki.

Kiderült, mennyi közpénzünkbe fáj Hernádi “meg nem nevezett összege” – 6.300 millió

“Én csak annyit mondhatok, hogy meg nem nevezett összegért valóban a magyar állam vette meg az épületet…..” – nyilatkozta Hernádi Zsolt a MOL előző, a XI. kerületi Október huszonharmadika utcában álló székházával kapcsolatban. Telt-múlt az idő, január 11-re közkinccsé vált az információ: 6,3 milliárdot 6.300 milliót- perkált az állam a MOL-nak.

A Jóban, rosszban egyik epizódrendezője újabb 1.232 milliót kapott a meglévő 1.268 mellé új filmjéhez – Hiába no, a referencia…..

Az 1242 – A Nyugat kapujában című film gyártási támogatását megduplázta a Nemzeti Filmintézet, így 2.500 millió forintból gazdálkodhat a nagyjátékfilmes téren nem túl nagy gyakorlattal rendelkező, korábban Jóban, rosszban-, Korhatáros szerelem- és Tűzvonalban-epizódokat rendező Soós Péter – derült ki a Film.hu cikkéből.

Tisztázzuk, hogy mi “igen” és mi “nem” az Aranybulla

A köztévé, az alkotók és a propagandagépezet úgy harangozta be, mint “karácsonyi szenzáció”, részletesebben „egy igazi Árpád-házi családregény, annak minden izgalmával és fordulatával”, mely “hiánypótló alkotásban hiteles jelmezek, díszletek, kellékek és kiváló színészi alakítások tették élményszerűvé a magyar történelem egyik legmeghatározóbb eseményének értelmezését.” Akik ezen felbuzdulva belenéztek, azok a “fantasztikusan kacagtató paródia “vagy “értéktelen történelemóra” esetleg…. Ez az Aranybulla…?

Beindult az uniós Euró-eső: Magyarország 74,3 millió euró -29.700 millió forint- célirányos támogatást kap – Szia, Uram, van ilyen céged eladó?

Annak ellenére és attól teljesen függetlenül, hogy Orbán Viktor szerdai nemzetközi sajtótájékoztatóján milyen stílusban és tartalommal beszélt az unióról és szervezeteiről, az Európai Bizottság 4,11 milliárd eurót (mintegy 1652 milliárd forintot) folyósított nyolc kedvezményezett ország, köztük Magyarország energiarendszereinek korszerűsítéséhez, az energetikai ipar, a feldolgozóipar, a közlekedés és a mezőgazdaság üvegházhatásúgáz-kibocsátásának csökkentéséhez, valamint az energiahatékonyság javításához