Finkelstein nélkül béna kacsa a Fidesz-kommunikáció? – Az egynapos-frissességű “Angyal ügyvédje”-lufi

Ahogy azt a hónap elején az  “Angyal ügyvédje” blog feltünésekor megírtuk: két éve, hogy meghalt a Fidesz-kommunikációt darabról darabra megtervező Arthur Jay Finkelstein, a sorosozás, a migránsozás és a többi panel kiagyalója és szájbarágója, a gyűlöletpolitika pápája

Lássuk be, remekül tette a dolgát,

pármillióan bekajálták Arthur masszáját így harmadik ciklusá t is nekiköszönheti a regnáló. Egy hibát azért elkövetett a nagy öreg:

nem hagyott hátra itinert Orbánéknak, így nem tudnak mihez nyúlni

Rogán és csapata gyenge kezdőként próbálja tovább navigálni a Fidesz-hajót több, de inkább kevesebb sikerrel.

“Angyal ügyvédje” – egy nap alatt kipukkasztva

Egy vasárnap jelentette be létezését az “Angyal ügyvédje” és orbitális baloldali politikus-leleplezést ígért be a Borkai-botrányra reagálva. Év végééig “adott időt” az érintetteknek, hogy visszavonuljanak, különben robbantja a bombát.

(

Friss hírek>>>>>>>)

A célkeresztben lévők már hétfőn leleplezték magukat

Molnár Zsolt és Őrsi Gergely hétfőn bejelentették, hogy ők a megzsaroltak. Először Molnár Zsolt állt kamerák elé, majd a II. kerület frissen megválasztott MSZP-s polgármestere maga ismerte el, hogy ő az, akit Molnár Zsolt mellett megzsaroltak.

Molnár hétfő reggel az ATV-ben mondta el, hogy róla írt a blog szerzője, Ő nem nevezte meg, (de később asajtó felderítette,  hogy Németh Gábor az, az MSZP-közeli Egyenlítő Blog korábbi szerkesztője). Az MSZP-s politikus tagadott minden vádat, és rendőrségi feljelentést tett a zsaroló ellen. Kisvártatva a 24.hu-nak Őrsi azt mondta, részleteket egyelőre nem árult el, mert rendőrségi ügy van folyamatban, és ez akadályozná a nyomozást.

elöljáróban csak annyit mondott, hogy Molnár Zsolt pártigazgatón és egy másik személyen keresztül zsarolták, nem direktben őt.

“Nincs közöm a bloghoz, azaz de, olvastam”

– válaszolta az Index megkeresésére Németh Gábor.

Németh az Indexnek azt állította, hogy Molnár Zsolt embere az elmúlt időszakban 3 állásajánlatot tett neki, ebből kettőnek írásos nyoma van.

“Ezeket visszautasítottam azzal, hogy nincs az a pénz, amiért nekik dolgozzak újra. Közben megjelentek cikkeim a régi-új blogomon is. Nyilván emiatt próbál az én hátamon kimászni a saját problémái gödréből. De ez minden, csak nem zsarolás”

– válaszolta Németh arra a kérdésünkre, hogy az ő neve merült fel a zsarolási ügy mögött.

Hogy tud-e bármit arról a történetről, amit az ellenzéki politikusok leleplezését ígérő Angyal Ügyvédje blog vélelmez.

“Tudok. Aki belpolos újságíró-publicista, az hall ezt-azt. De csak pletykákat, így ezeket felelős újságíróként nem írom le. Nyilván Ön is ismer pletykákat, amiket nem ír le nyilvánosan”

– válaszolta Németh a portálnak.

Egyre több hajszálrepedés éktelenkedik az eddig kikezdhetetlennek hitt Fidesz-pajzson, mert úgy tűnik, a “fenegyerekek” között egyelőre csak gyenge kezdők próbálják betölteni a nagy manipulátor helyét. Nem könnyű pálya ez, ide nem elég a párttagkönyv és a feltétlen lojalitás.

megoszt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük