Budai Gyulát újra leporolták, ő lehetne az “ügyvéd-egzecíroztató tárca nélküli”

Ha szombat, akkor egy Fidesz-aktuális biztosan kiáll és kijelöli a következő hétre rendelt bűnbakot. Ezt a felemelő tisztet úgyis, mint vadász Budai Gyula nyerte el, a vad pedig ki lenne más, mint Magyar György ügyvéd.

A Fidesz továbbra is követeli, hogy az ügyvédek hozzák nyilvánosságra, mennyit kerestek a “börtönbizniszen”

– mondta Budai Gyula a párt országgyűlési képviselője szombaton, Budapesten sajtótájékoztatón.

Mindezt azon a napon, amikor kiderült, Orbán Viktornak csak adóssága van!

A kormánypárti politikus úgy fogalmazott, a “börtönbizniszről” bebizonyosodott, hogy az nem egy városi legenda, hanem valós tény, miután az Igazságügyi Minisztérium megerősítette:

“feketén-fehéren kimutatható, hogy az ügyvédeknél landolt a börtönkártérítésre kifizetett összegek több mint 60 százaléka”.

Kiemelte, a tízmilliárdos iparágon leginkább az ügyvédek,

ezen belül pedig a

“baloldalhoz és a Soros-hálózatokhoz köthető”

ügyvédek gazdagodtak meg,

“egyenként százmilliókat is kereshettek (…) Becslések szerint félmilliárdot kaszált Magyar György ügyvéd, aki mellesleg ellenzéki politikusként a 2018-as országgyűlési választáson az MSZP-Párbeszéd színeiben indult képviselőjelöltként, azon kívül Karácsony Gergely főpolgármester bizalmasa, illetve Demszky Gábor jogi képviseletét is ellátta”

– olvasta fel gondolatait Budai Gyula.

Beérni látszik egy személyiségi jogi per?

Hangsúlyozta, Magyar György az

“egyike azoknak az ügyvédeknek, akik futószalagon gyártják a magyar állam elleni pereket és az egyik legnagyobb nyertese a börtönbiznisznek (…) Ráadásul arról is hallani, hogy a dörzsölt ügyvédek nem csak a magyar államot károsították meg, de még saját ügyfeleiket is átverték és a nekik megítélt kártérítési összegek egy részét nem fizették ki”

“Monyon le!” Ja, nincs miről….

A Fidesz politikusa szerint ezért mindenképpen szükséges, hogy az ügyben érintett ügyvédek hozzák nyilvánosságra,

“mennyit kaszáltak a börtönbizniszen”.

Budai Gyulát kérdezték Niedermüller Péter (DK) erzsébetvárosi polgármester azon kijelentéséről, amelyben “rettenetes képződménynek” nevezte a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat és nőket.

Összeért az aktuális két mumus….

A kormánypárti képviselő válaszában elmondta, a baloldali és liberális jogvédő szervezeteknél továbbra is működik a kettős mérce, hiszen míg a nekik tetsző kérdésekben megszólalnak, addig más témákban nem nyilvánulnak meg. Kiemelte, a Fidesz ezért még mindig várja, hogy ezek a szervezetek is foglaljanak állást Niedermüller Péter kijelentéséről.

Mátrai Anna

Mátrai Anna

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük