Connect with us

Kiemelt hírek

Nem gyötri őket a magány! – 4 csillagjegy, akiket akár randikirálynak is hívhatnánk

csillagjegy
Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Ez a 4 csillagjegy a flörtölés művésze. Minden egyes mozdulatuk, minden szavuk pontosan kiművelt és kimunkált. Sosem jönnek zavarba.  Meghódítják, ujjuk köré csavarják a kiszemelt partnert. Mely csillagjegyek imádnak a leginkább flörtölni? A horoszkóp leleplezi őket. Vajon te köztük vagy?

Az Ikrek fegyvere a  titokzatosság

Az Ikrek nagyon titokzatos tud lenni, viszont kifejezetten okos és barátságos típus is. Szívesen jár társaságba, ahol aztán könnyedén beleveti magát a flörtölésbe. Viszont sosem akaszkodik rá senkire, aki veszi a lapot, azzal remekül eldiskurál, akiről érzi, hogy nincs esélye, attól gyorsan elköszön. Az Ikrek flörtölése sosem bántó, inkább csak vagy mellébeszél vagy igazán figyelmes és udvarias. Amikor elkap egy bájos vagy sármos pillantást, akkor veti be magát. Csak a biztosra megy. Szövegével szinte elvarázsol, bámulatosan ért hozzá, mivel vegyen le a lábadról. Rendkívül szórakoztató és vicces, nem könnyű neki ellenállni. Azért légy észnél, mert az Ikrek között is akadnak szélhámosok.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! 
(2020-10-22)
Ma könnyen arra kényszerülhet, hogy minél előbb végezzen egy fontos munkafolyamattal. Bár ön alapvetően jól kezeli az ilyen sürgős eseteket, azért igyekezzen a tempós haladás mellett a pontosságra is ügyelni, nehogy aztán végül, a sok javítás miatt, sokkal később végezzen, mint, ha csak egy kicsit lassabban is haladva, de alaposabban dolgozott volna. Meglátja, ha nem kapkod, hanem, összpontosítva a részletekre is, saját ütemében halad, nem fogja megbánni!

Szerző

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük