Szerda este felfüggesztették az SZFE honlapját

Volt már internetletiltás, “kulcsok őre” játszma, előrehozott szünidő, szerda estére a honlapfelfüggesztés jutott valaki eszébe. Jó, ne legyen rossz az indulatunk, lehet, hogy műszaki a probléma, vagy a csillagok nem állnak a helyükön.

Felfüggesztették az Színház- és Filmművészeti Egyetem honlapját,

eltűnt minden tartalom róla, kezdve a dolgozók névsorától egészen a szervezeti felépítésig.

Azt egyelőre nem tudni, technikai hibáról van-e szó,

vagy valaki egyszerűen törölte az egészet, de nehéz nem arra gondolni, hogy köze van a már több mint ötven napja tartó egyetemfoglaláshoz, amivel az egyetem hallgatói és oktatói a kormány által szorgalmazott modellváltással és az új vezetéssel szembeni nemtetszésüket fejezik ki.

Előzmény

AZ SZFE épületeiben már előrehozott őszi szünetet is akartak hozni annak érdekében, hogy kirakhassák valahogy a tanulókat, de fontos pillanatokban kapcsolták ki az internetet, a diákok pedig egyes termekbe nem tudnak bejutni.

Forrás

Magyar Orvosi Kamara

2 hozzászólás

 • Avatar
  2020.10.21 - 23:11
  Közvetlen hivatkozás

  Megtörténhet, hogy aki a legrosszabbra gondol is optimista. A maffia egyelőre “békés” eszközökkel próbálkozik, de ha ezek nem jönnek be, akár nyílt erőszakot is bevet.

  Válasz
 • Avatar
  2020.10.22 - 07:46
  Közvetlen hivatkozás

  A százezredes elvtársat vajon honnan kukázták össze? Elképesztően gyerekes ötletei vannak. Az egyetem “CSAK” az autonómiáját szeretné, ezt kell visszaadni, és minden rendben lesz. A kormány nagyon aljas, és rossz dolgokat művel, de hogy pénzért, és némi hatalomért találnak csicskákat,az olyan szomorú

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük