Connect with us

Bulvár

Ez a 6 csillagjegy esik legkönnyebben „karantén-depresszióba” – ők bírjak a legnehezebben a magányt

karantén-horoszkóp
Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Így kijárási tilalom idején nem árt tudni, mely csillagjegyek viselik különösen nehezen a magányt, kik azok akikre legkönnyeben tör rá a „karantén-depresszió”. Mivel társas lények vagyunk, a legtöbb ember természetesen nem szeret hosszabb időt egyedül tölteni – ez még akkor is igaz, ha egyébként feltaláljuk magunkat és általában szeretünk a magunk társaságában lenni. 

Kos

A Kosok nagyon független személyiséggel rendelkeznek, azonban ki nem állhatják az egyedüllétet, mert egyszerűen szükségük van arra, hogy mások elismerjék a tetteiket, törekvéseiket, és megbecsülve érezzék magukat.

Az önbecsülésükkel általában nincs baj, de amikor valaki belép az életükbe, ez az érzés még erősebbé válik, és úgy érezhetik, végre teljessé vált a kép.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! 
(2020-11-11)
Ma egy igen fontos, ugyanakkor fárasztó nap állhat részese, kedves Kos, ráadásul most, bizonyos tényezők miatt, még a folyamatos koncentráció is nehézséget okozhat önnek. Üldözze azonban el maga körül a régi traumák és rossz tapasztalatok által megmaradt szorongását, s számoljon le a múlt kísérteteivel. Ez most egy teljesen más helyzet, teljesen más időben és teljesen más szituációban. Hamar erősítse hát meg magát és hozza ki magából a legjobbat, akkor nem okozhatnak gondot a mai kihívásai!

Szerző

Prev1 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük