A Nyilast a butaság, a Bikát a kapkodás, a Szüzet a trehányság idegesíti legjobban – Hát téged?

Mindenkinek vannak jó és rossz napjai, de míg egyes helyzeteket az egyik ember jól kezel, mások percek alatt kiborulnak tőle. Megmutatjuk, csillagjegyed alapján mi az, amivel azonnal ki lehet hozni a sodrodból. Így lehet pillanatok alatt felidegesíteni a különböző csillagjegyek szülötteit.

Kos

Kosként lendületes, nyitott és célratörő vagy, ezért azt viseled a legrosszabban, ha valaki akadályoz abban, hogy cselekedj, például mert túl sokáig gondolkodik, vagy mert túlontúl óvatos. Szeretsz a dolgok közepébe csapni, és sokszor csak menet közben találod ki a tervet,

ha pedig valaki cselekvés helyett csak beszél és beszél, gyorsan elfogy a türelmed.

Bika

Ragaszkodó, megfontolt és előrelátó vagy, aki nem szeret kapkodni, és minden új információt mérlegel, mielőtt döntéseket hozna. Éppen ezért a hirtelenkedés, a kapkodás gyorsan az idegeidre megy, nem szereted, ha valamire nem jut elég időd, vagy sürgetnek.

A váratlan helyzetek, az előre kidolgozott program felrúgása feszültté tesz.

Ikrek

Lételemed a mozgás és a lendület, egyszerre ezer dologra figyelsz, és kevesen tudnak lépést tartani veled. Amikor valaki meg se próbálja, az könnyen a kedvedet szegi – nem szereted a tunya, tehetetlen embereket, akik a készen kapott információkon rágódnak, és folyton csak panaszkodnak ahelyett, hogy cselekednének.

A lustaság és a trehányság az, ami legjobban dühít.

Rák

A Rák az egyik legcsaládcentrikusabb jegy, aki nagyon kötődik a saját emlékeihez, gyerekkorához, és a gyerekekkel is különleges kapcsolatot ápol. Egyszerűen nem tud szó nélkül elmenni amellett, ha valaki rosszul bánik a gyerekekkel, mindegy, hogy egy családtagról vagy vadidegenről van szó, érzelmileg nem tudod függetleníteni magadat egy ilyen helyzettől, és

a türelmetlen vagy felelőtlen szülők gyorsan kihúzzák nálad a gyufát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük