Connect with us

Bulvár

A Kost a legkönnyebb feldühíteni, a Bika lassan guru dühbe, de akkor nagyon – így viselkedik pár csillagjegy, ha kihúzod náluk a gyufát!

csillagjegy-honap
Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Mindannyian másképp viselkedünk és másra kell figyelnünk egy feszült helyzetben. Ne legyenek illúzióid, mind a tizenkét jegy borzalmas tud lenni, amikor veszekszik. Egyesek azért, mert tombolnak, mások elfojtják, van, aki képtelen megbocsátani és olyan is, aki passzív agresszív viselkedésével kerget az őrületbe. Útmutatónk viszont segít abban, hogy kitől mire számíts, illetve hogyan kezeld.

Jó, ha tudod mivel dühítheted fel az egyes csillagjegyeket mielőtt mondasz nekik valamit

Nem él a világon olyan ember, akinek mindig jó lenne a kedve, és ne húzná fel magát valami hétköznapi dolgon. Ébredhetünk úgy reggel, hogy egész nap minden csak idegesít minket, aminek akár az időjárás is lehet az oka, ám az, hogy mi hoz ki minket a legjobban a sodrunkból, egyénenként változó. Biztos, hogy mind tapasztaltuk már, hogy minket halálra idegesített a rendetlenség, míg egy rokonunkat, barátunkat, kollégánkat kicsit sem zavarta. Ez nem véletlen, ugyanis a csillagjegyeink nagyban meghatároznak minket, így abban is, hogy mi dühít fel a legjobban.
Egyes csillagjegyek agresszívabbak mint a többi, valamint nyíltan kimutatják a mérgüket és dühüket, a szájuk is jobban jár, egyből reagálnak és gondolkodás nélkül belevetik magukat a veszekedésbe. Mások viszont inkább nyugodtabbak, átgondolják a dolgokat és nem olyan könnyen lépnek konfliktusba.

A tüzes csillagjegyek a legagresszívabbak és a legingerlékenyebbek, a földi jegyeknek több a türelmük, de amikor egyszer felingerli őket valaki, nehezen bocsájtanak meg, a levegő jegyek kerülik az a veszekedéseket, kompromisszumokkal és diplomáciával próbálják megoldani az összetűzéseket, míg a víz jegyek magukban gyűjtik a mérgüket.

Kos

Őt a legkönnyebb feldühíteni, hiszen tűz jegyű. Általában nem kezd vitát, de lezárni azt nagyon tudja. Néha türelmetlen és könnyelmű, főleg ha valaki a tűrőképessége határát próbálja kitolni, vagy arra akarja kényszeríteni, hogy előbb foglalkozzon egy problémával, mintsem készen állna rá. Viszont amilyen gyorsan felkapja a vizet, olyan gyorsan meg is tud nyugodni, sőt megbocsátani annak, aki felbosszantotta. Ő az egyik legkönnyebben felejtő és megbocsátó jegy mind közül. Úgy rázzák le magukról a megjegyzéseket, mint a port, különösen, ha közelében sem vagy annak, hogy kikezdj velük. Azonban, ha valaha is teszel valamit egy Kos ellen, jobban teszed, ha szeded a cókmókod és egy másik országba költözöl, örökre.

A mindig lendületes, célratörő, nyitott Kost mi más is idegesíteni a legjobban, mint az, ha valaki akadályozza abban, hogy csinálhassa a dolgát.

Ha túl óvatosak vagyunk, vagy sokáig gondolkodunk, akkor ne lepődjünk meg, hogy ránk förmed egy Kos csillagjegyű ember, hiszen ő szeret a dolgok közepébe csapni, és csak menet közben találja ki a tervet. Mint a tüzes jegyek képviselője, a kosnak nagyon kevés a türelme. Képes a legkisebb dolog miatt is kiborulni, és minden sértést az egojára mért támadás ként fog fel. A Mars az uralkodója, ez teszi türelmetlenné és agresszívvá, de amilyen hirtelen megharagszik, olyan gyorsan meg is bocsájt. A dührohamai rendkívül erőteljesek, a kos elpirul, dühöng, ordít, de a következő pillanatban mindent elfelejt és kedves báránnyá válik.

Szerző

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük