A Kost a legkönnyebb feldühíteni, a Bika lassan guru dühbe, de akkor nagyon – így viselkedik pár csillagjegy, ha kihúzod náluk a gyufát!

Bika

Nem különösebben temperamentumos, lassan gurul dühbe, de ha megtörténik, mindenki fedezékbe! A hűtlenség, az igazságtalanság és az árulás idegesíti fel igazán. Az ennél kisebb dolgokon való dühöngésre viszont nem szívesen pazarol időt és energiát. Ha feldühödik, hosszú ideig tart, míg újra megnyugszik, legjobb ha ilyenkor békén hagyják. Kivéve, ha már elég nyugodt ahhoz, hogy kibeszélje magából a történteket, ilyenkor meg kell hallgatni, különben még jobban megharagszik, hogy nem figyelnek rá. Ha a vitának vége, általában könnyen megbocsát, kivéve, ha valami extrém árulást követtek el ellene. Akkor is civilizáltan fog viselkedni, de a kapcsolat soha többé nem lesz a régi. Nem szereti, ha a negatív érzéseivel szembesítik őket. Gyakrabban kiadják az érzéseiket, mint szeretnék, így amikor szembesíted őket valami rosszal, úgy érzik összeomlanak. Azonban nem időznek el sokáig a dolgokon és minél jobban piszkálod, végül ő fog kiosztani téged. Előbb vagy utóbb egyáltalán nem fog tudomásul venni. A kos teljes ellentettje. A bika ragaszkodó, megfontolt, előrelátó.

Utál kapkodni, és minden új információt alaposan átgondol, mérlegel, és csak azt követően hozza meg a döntését. Mindezért a legjobban a hitetlenkedés, a kapkodás, a kevés idő, a sürgetés, a váratlan helyzetek és az előre összeállított program felrúgása idegesíti fel a leginkább.

A bika földi jegy és ez teszi türelmessé. Valaki azt hihetné, hogy képes mindent elviselni, de ez sem teljesen igaz. Igaz, hogy senkinek sincsenek olyan idegei mint a bikának, de amikor egyszer “felingerül”, nem igen jó a közelében tartózkodni – amikor nála kiborul a pohár, vulkán kitöréssé válik. Ezért nem ajánlatos nála átlépni ezt a határt, de ha mégis megteszi, fusson, ameddig csak a lába viszi.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük