A Kost a legkönnyebb feldühíteni, a Bika lassan guru dühbe, de akkor nagyon – így viselkedik pár csillagjegy, ha kihúzod náluk a gyufát!

Ikrek

A kétarcú jegynél gyakorlatilag minden alkalommal feldobhatsz egy érmét, annyi az esélye, hogy eltaláld, hogy fog reagálni. Előfordulhat, hogy nyugodtan és koncentráltan mond olyasmit, ami a szíved mélyén sebez meg. Az Ikrek imád beszélni, ebben a legjobb és ez akkor sem változik meg, amikor dühös, imádja ízekre szedni a problémát (vagy téged). A haragja gorombáskodással vagy szarkazmussal indul, de könnyen átvált hangos kiabálásba, csapkodásba és tányértörésbe. Szerencsére azonban nem sokáig dühös, addig amíg nem próbálod megmondani az Ikreknek, hogy viselkedjen vagy mit csináljon, hajlandó elfelejteni és megbocsátani a sérelmeket.

Az Ikrek 10-szeresen adja vissza, amit rázúdítasz, nagyobb tűzzel, hogy jobban üssön.

Igazán semmibe veszik, ha valaki olyan dolgokkal akarja szembesíteni, ami nem érdekli őket és egyáltalán nem probléma számukra, hogy közönségesen nyilvánuljanak meg, ha a helyzet úgy hozza. Az egyik jó dolog az Ikrekkel kapcsolatban, amire számíthatsz, ha kérdőre vonod, hogy ragaszkodnak mindig a teljes igazsághoz, soha nem hagynak titkolni valót. A mindig lendületes, állandó mozgásban, pörgésben élő ikrekkel nagyon kevesen képesek lépést tartani. Őket azzal lehet felbosszantani, ha nem lelkesedünk úgy, mint ő, valamint azt is utálják, ha lusták vagyunk, tunyák, sokat gondolkodunk egy információn, és más se jön ki a szánkon csak a panaszkodás. Az már csak hab a tortán, ha mindezek mellett még trehányok is vagyunk. Mint levegő jegy, az ikrek igen intelligens és hiperaktív. Nincsenek dühkitörései és hisztériái, de ha felbosszantják őket, visszafizetik azt az ellenfélnek, méghozzá a legjobb szavakat válogatva és azzal a céllal, hogy túljárjon az eszén, de először felméri a szituációt, hogy biztos legyen benne hogy ez a veszekedés nem lesz rossz hatással rá. Gyorsan elfelejti majd, mert a logikája és az esze vezeti, és nem csinál gondot olyankor mikor haszonra lát esélyt. Az idegességét hangos zenét hallgatva csillapítja.

<<<Olvasnál még a csillagjegyekről? Kattints!>>>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük