A Kost a legkönnyebb feldühíteni, a Bika lassan guru dühbe, de akkor nagyon – így viselkedik pár csillagjegy, ha kihúzod náluk a gyufát!

Rák

Édes, megértő, lojális és szerető jegy, és csupán ugyanezt várja el viszonzásul is. Ha viszont úgy érzi, hogy nem szeretik, nem értékelik vagy megbántják, duzzogni kezd. Ha nem olvasol a jelekből, akkor passzív agresszív viselkedésével érezteti, hogy valami nincs rendben. Ha még ebből sem jönnél rá, akkor inkább eltűnik, magába zárkózik. Amikor így elvonul, úgy tűnhet, hogy nem akar beszélni veled, de ez csak csel. A legtöbb esetben ki akarja beszélni magából a sérelmeit, csak nem akarja ő megtenni az első lépést. Ha ignorálod vagy lerázod, az csak újabb bizonyíték számára, hogy téged ez nem érdekel, így csak olaj a tűzre. Arany szíve van, ezért ha megbeszéltétek, utána gyorsan megbocsát, hacsak nem valami nagy dolgon vesztetek össze. Mindent a szívükre vesznek, nem számít, hogy mivel szembesíted őket. Az érzelmeik túláradnak, és néha hajlamosak előtted összeomlani. Előbb vagy utóbb bocsánatot kérnek és megpróbálják megoldani a dolgot, hogy újra béke legyen köztetek.

Azonban, ha a te bocsánatkérésed színlelt, minden probléma nélkül kihúznak az életükből.

A legcsaládcentrikusabb csillagjegy szülöttje, aki ragaszkodik az emlékeihez, gyerekkorához, és különleges kapcsolatban áll a gyerekekkel. Ezek miatt a legjobban azzal dühíthetjük fel, a rosszul bánunk egy gyerekkel. Az mindegy, hogy az övé, a mienk, vagy egy idegené a gyerek. Éppen ezért a rák helytől, időtől függetlenül képes felidegesíteni magát, ha türelmetlen, felelőtlen szülőket lát. A rák egyáltalán nem vesztegeti az idegeit másokra és semmi sem idíthat el benne hisztérikus kitörést. Ő aggódik és gondolkodik azon miért borult ki és mi volt ennek az oka, de ritkán vannak dühkitörései. A dühét magában gyűjti, ezen pedig úgy könnyít, hogy szórakozni vagy edzőterembe jár. Sosem reagál az első labdára, de minden lehetőséget kihasznál majd, hogy az ellenfelének a tudtára adja, hogy mi mindenen kellett neki végig mennie miatta. Ilyen düh visszatartás a ráknál különböző pszichoszomatikus problémákat okozhat.

Forrás

csillagjegy

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük