Connect with us

Kiemelt hírek

Dobrev Klára felháborodottan szállt bele Orbánba

Megosztás

Dobrev Klára rettenetesen kiakadt: „Orbán korrupt rendszere” miatt nem kapnak a magyarok 2500 milliárdnyi segítséget Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt szerint Orbánéknak fontosabbak „Mészárosék és a haverok”, mint „a tisztességes magyar emberek életének könnyebbé tétele”.

Dobrev Klára: egy szociáldemokrata kormányzásban a nyugdíjas nem kolonc
Megosztás

Dobrev Klára rettenetesen kiakadt: „Orbán korrupt rendszere” miatt nem kapnak a magyarok 2500 milliárdnyi segítséget Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt szerint Orbánéknak fontosabbak „Mészárosék és a haverok”, mint „a tisztességes magyar emberek életének könnyebbé tétele”.

Lehet, hogy hoppon maradunk

Mint azt már megírtuk, az Európai Bizottság nem hagyja ma jóvá, tovább vizsgálja a magyar kormány által benyújtott 2500 milliárdos helyreállítási tervet.

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje a hírre reagálva Facebook-oldalán nehezményezte, hogy míg „más országok már azt is tudják, mire költik a pénzt, mi viszont – úgy néz ki – meg sem kapjuk”.

Az ellenzéki politikus szerint az unió azért nem ítélte meg ma a támogatást, mert „tudja, hogy nem oda kerülne, ahova szánták, hanem Orbán és strómanjai bankszámlájára”.

„Orbán képtelen volt kezelni a válságot, képtelen kormányozni az országot, most pedig ámokfutásának újabb eredményeképpen már az európai segítségre sem számíthatunk, pedig ez az összeg nagyon sok családon és vállalkozáson tudna segíteni” – fogalmaz Dobrev, aki szerint „Orbánék végtelenül gátlástalan és korrupt” rendszerének fontosabbak „Mészárosék és a haverok”, mint „a tisztességes magyar emberek életének könnyebbé tétele”.

2500 milliard forint! Jól jegyezzük meg. Ez az elképesztő összeg az, amit Magyarország ma nem kapott meg Orbánék végtelenül gátlástalan és korrupt rendszere miatt, amelynek Mészárosék és a haverok fontosabbak, mint a tisztességes magyar emberek életének könnyebbé tétele!

Forrás

Kapcsolódó

Dobrev

Szerző

1 Comment

1 Comments

  1. Fürediné Kiefer Edit

    2021.07.13 10:56 at 10:56

    Én virtuálisan képzeletben szétosztom ezt a pénzt ágazatonként és jogcímenként és a Szent Lélekkel együtt oda hatunk, hogy a legjobb helyre kerüljenek a pénzügyi források, nagy részét kárpótlásul a kivéreztetett önkormányzatok kapják meg, ők tudják felmérni a bajba jutott kis vállalkozok és elszegényedett családok helyzetét , és a fogyasztás is megnő,ami magasabb áfa bevételt jelent, és akkor a költségvetés is harmonizálva lesz,igazság és egyensúly egy nyugdíjas polgár terve. Orbán már nem szereti a népét, lássuk be mit csinál a Testvériség Alapítvánnyal is, szenvedteti őket, akiket fel kellene karolni, azokba belerúg.Fiatalon nem volt ilyen gyűlöletes ember, csak az üzlet szédítette el.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük