Connect with us

Bulvár

A horoszkóp mai csillagközi üzenete minden zodiákus jegynek

Megosztás

A szombat általában a pihenés napja, a pihenésé, de nem az eltunyulásé, legalábbis agyilag nem. A horoszkóp sem ezt szorgalmazza. Lássuk mi vár ránk ezen a téli napon!

Friss, ropogós hétvégi horoszkóp - A Bikának kellemes lehetőség, az Ikrek napjai a kedvük szerint alakul a Vízöntőknek pedig...
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

A szombat általában a pihenés napja, a pihenésé, de nem az eltunyulásé, legalábbis agyilag nem. A horoszkóp sem ezt szorgalmazza. Lássuk mi vár ránk ezen a téli napon!

Kos

Ma valamilyen technikai ügyintézés nehezítheti meg a dolgát, kedves Kos, mely elsőre úgy tűnhet, ha el akarja intézni ügyét, bizony sok pénzbe kerülhet önnek, azonban lehet, hogy valaki segítségére siet és megmutat egy praktikus módszert, mellyel kisegíti önt a bajból. Legyen nyitott az új dolgokra, akkor is, ha egy kis tanulást igényel, mert hosszú távon pénzt, időt és energiát spórolhat magának. Használja ki minél jobban ezt a napot és szánjon belőle időt a családjára is. Remekül fog szórakozni a körükben és egy kicsit ki is kapcsolódhat.

Bika

Elméje midig is igen gyors volt, kedves Bika, de ma még saját magát is túlszárnyalhatja. Úgy falja az információkat könyvekben, újságokban, tévében és az interneten egyaránt, mintha nem is szombat a pihenés napja lenne. Ez egy remek nap arra, hogy szélesítse ismereteinek körét, vagy mélyebb, komolyabb beszélgetésekbe bonyolódjon ismerőseivel. Egyet ne feledjen, a mentális egyensúly mellett a fizikai legalább ugyanolyan fontos. Úgy tűnik, hogy végre sikerül felkeltenie egy korábban kiszemelt személy figyelmét is. Viszont arra figyeljen, hogy hanyagolja a „rózsaszínű szemüveg” használatát.
Figyeljen oda a kötelezettségeire, ha korábban kissé elhanyagolta őket, mert később sokkal nehezebben tudja majd behozni a lemaradását.
Problémamentes időszak vár önre. Minden figyelmével a környezetére koncentrálhat-ígéri a horoszkóp.

Ikrek

Lehetõsége nyílhat, hogy kipróbáljon egy új technológiát, kedves Ikrek. Ez lehet egy új telefonos applikáció, esetleg egy számítógépszoftver, vagy egy olyan eszköz, ami nem minden nap kerül a kezébe. Használja ki jól ezt a nem várt lehetőséget, mert a tanulás mellett nagyon sok szórakoztató is van egy ilyen újdonság megismerésében, sót az is lehet, hogy fény derül eddig fel nem fedezett, művészi énjére is. Ma szakítson időt arra is, hogy megfontolja érdemes-e energiát fektetnie egy relatíve bizonytalan kimenetelű dologba, még akkor is, ha az adott feladattal járó bónusz rendkívül csábító. A csillagok állása kedvező önre nézve, úgyhogy használja ki a helyzetet.

Rák

Bizony olykor előfordul az életben, hogy nem tudjuk elsőre egy probléma megoldását. Ilyenkor bizony le kell ülni és eltöprengeni azon, hogy vajon mi is lehet a kulcsa a dolognak, vagy ha végképp nem megy, akkor kérjen nyugodtan segítséget barátaitól. Amilyen nehéznek tűnhet elsőre megoldandó feladata, oly egyszerűen fogja megcsinálni ma, miután rájött a megoldásra. Használja fel ezt a napot és fordítson kellő figyelmet a valóságra és rádöbben majd, hogy már csak egy karnyújtásnyira vannak öntől azok a dolgok, amelyekre vágyik, csak éppen nem vette még észre őket. Cselekedjen időben, nehogy késő legyen- inti a horoszkóp.

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük