Connect with us

Budapesti hétköznapok

Horváth Csaba: szintet lépett a fideszes hazugsággyár, feljelentést teszek rágalmazásért!

Megosztás

Rágalmazás miatt feljelentést teszek fideszes propaganda médiumok, többek közt a Metropol, az Origo és a Ripost ellen, miután a napokban több kormányközeli médiumban válogatott hazugságok jelentek meg rólam – kezdte közleményét Horváth Csaba, Zugló polgármestere.

Megosztás

Rágalmazás miatt feljelentést teszek fideszes propaganda médiumok, többek közt a Metropol, az Origo és a Ripost ellen, miután a napokban több kormányközeli médiumban válogatott hazugságok jelentek meg rólam – kezdte közleményét Horváth Csaba, Zugló polgármestere.

„Nem elégedett meg a hamis tanúvallomásra épített hamis vád ismételgetésével, szintet lépett a fideszes propaganda média

Láthatóan nem törődnek a hazug állításaik miatti büntető feljelentés következményeivel sem. Nyilvánvalóan számítanak politikai gazdáik védelmére. A kártérítési perek miatt fizetendő milliók miatt sem fáj a fejük.

Miért is fájna, hiszen perveszteségük esetén a sérelemdíjakat is tulajdonképpen majd az adófizetőkkel fizettetnék meg.

A FIDESZ 12 éve az adófizetők pénzéből saját propagandagépezetet tart fenn, ennek része a közmédia is, ahonnan a hazugságaikat, a propagandát és a gyűlöletkeltésüket öntik ránk.

Elég volt a fideszes rágalomhadjáratból!

Tudtuk, hogy az elmúlt 30 év legvéresebb, legvisszataszítóbb kampánya és választása lesz április 3-án. Látszik, hogy a jelenlegi hatalom olyan görcsösen ragaszkodik a pozíciójához, hogy semmi nem számít nekik, sem Isten, sem ember, sem pénz.

A pénz pláne nem, hiszen az adófizetők pénzét használják, amikor a közszolgálatinak már egyáltalán nem nevezhető Magyar Televízióból és a kézivezérelt médiabirodalmukból öntik ránk a hazugságokat, és propagandát.

Gátlástalanul próbálnak megsemmisíteni a karaktergyilkosság eszközeivel bárkit, aki az útjukba kerül és ellenük felszólal.

A velem kapcsolatban tényként megfogalmazott valamennyi hamis váddal es hazug állítással álláspontom szerint a rágalmazás bűncselekményét követték el és emiatt feljelentést teszek, mert még közszereplőként, kampányidőszakban sem vagyok köteles ezeket eltűrni. Ezen felül valamennyi médiummal szemben, amely ezeket a hamis vádakat tényként írta le, híresztelte sajtó-, majd kártérítési (sérelemdíj iránti) pert is indítok nagy nyilvánosság előtt elkövetett jóhírnév megsértéséért.”

Előzmény….

Február 23-án reggel az ügyészség munkatársai jelentek meg a Zuglói Polgármesteri Hivatalban, a Zuglói Közbiztonsági Nonprofit Kft.-nél, valamint az otthonomban

– közölte Horváth Csaba polgármester, majd hozzátette

az eljárás pontos okát egyelőre nem ismerik, de mindenben együttműködnek az ügyészséggel. Amint többet tudunk, tájékoztatjuk a közvéleményt.

Kisvártatva megérkezett a vád….

A Központi Nyomozó Főügyészség befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást, amelyben a zuglói fizetős parkolási rendszerrel kapcsolatos visszaéléseket vizsgálja

– közölte honlapján a nyomozóhatóság. A közlemény szerint a nyomozó főügyészség a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda közreműködésével ma több helyszínen, köztük a zuglói önkormányzat épületében, kutatásokat és lefoglalásokat végzett, majd gyanúsítottként hallgatta ki a zuglói polgármestert – Horváth Csabát – és egy volt helyi politikust.

A megalapozott gyanú szerint 2016-ban a jelenlegi polgármester – aki akkor a fővárosi közgyűlés tagja volt – a társával Zuglóban, a tervezett fizetős parkolási rendszer üzemeltetésére kerestek egy gazdasági társaságot, amelytől a nyereségük felére tartottak igényt.

Mindezen túlmenően,

2017 szeptemberében egy helyi politikus azzal kereste meg ugyanezen céget, hogy havi 3 millió forintért cserébe nem fogja a befolyását a cég ellenében érvényesíteni az ügyben. A gyanúsított ennek kapcsán legalább három alkalommal vett át alkalmanként 3 millió forint készpénzt.

A kiterjedt nyomozásban további eljárási cselekmények várhatóak. (forrás)

Horváth Csaba közleményt adott ki:

„Szerdán reggel az ügyészség munkatársai jelentek meg a Zuglói Polgármesteri Hivatalban, a Zuglói Közbiztonsági Nonprofit Kft.-nél, valamint az otthonomban. A Központi Nyomozó Főügyészség korrupcióval gyanúsított meg. A mai napon megjelentem a Központi Nyomozó Főügyészségen és a gyanúsítással szemben panasszal éltem.

A rám felrótt korrupciós cselekményt nem követtem el, a lelkiismeretem tiszta.

Az ügy időzítése és indíttatása egyértelműen politikai. Ezt támasztja alá az is, hogy

két nap múlva, az ellenzék közös listáján való szereplésem miatt már nem tehették volna meg, ezért volt így időzítve.

Tudjuk mire számíthatunk ettől a rezsimtől.

Két napja az elesettek szószólója, Iványi Gábor volt soron, ma én és holnap pedig bárki, aki nem kívánja ezt a rezsimet hatalomban tartani és ennek hangot is ad.

A következő hetekben újabb és újabb támadásokra lehet számítani ellenzéki politikusok és közéleti szereplők ellen, ezeknek semmi más célja nincs, mint az ellenzéket lejáratni és az egységét bomlasztani. Néhány hét múlva a magyarok eldönthetik, hogy ilyen országban akarnak-e élni”

 

Horváth Csaba: szintet lépett a fideszes hazugsággyár, feljelentést teszek rágalmazásért!

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük