Connect with us

Voks 2024

Ön szerint mi lesz a trilógia záró darabja? Utcán az „Orbán a megoldás”-plakát

Ön szerint mi lesz a trilógia záró darabja? Utcán az "Orbán a megoldás"-plakát
Megosztás

Aki eddig azt gondolta, hogy csak úgy vaktában, előre kidolgozott tematika nélkül árasztották el szakmányban a hergelő „nyakunkon az (atom) háború”-plakátok az országot és ezzel vége a gyártók bevételének és az agymosásnak, az nagyot tévedett. Két héttel a választás napja előtt a felhergelt, megrémült uszítottak megkapták a „nyugiság-tablettát”: van megoldás!

„Ahol ez működik, ott igazából csak röhögni lehet”, tehát 2024 Magyarországa vidám hely!?

Elege van a háborús plakátrengetegből? A Fidesz ezt is megoldja: megjelent az „Orbán, a békegalamb”-változat!

„A kék betűkből maga Orbán Viktor néz ránk vissza. Az az Orbán Viktor, aki péntek reggeli Kossuth rádiós nyilatkozatában 59-szer mondta ki a háború szót, de még így is elmaradt a 67-es egyéni rekordjától”

– írta a 444.hu.

fotó: Dévényi István facebook oldala

„Imádom! Hát volt benne tematika, nem csak ám úgy kicseszték az első részt, jött a folytatás, a megoldás, a magyarázat, a minden. Szobrot Rogán Antallnak!”

A hozzászólásokból….

„lehet röhögni, de ezzel a demagóg üzenettel/plakáttal hoztak vagy 3%+szt. 2 éve: (persze akkor még sokk volt az esemény) De ez a plakát volt 2022-ben a „jollyjoker”.”

„Nem, hogy lehet, hanem kell röhögni. Ahol ez működik, ott igazából csak röhögni lehet.”

„BÉKEretezték a történetet…”

„De mi lesz a trilógia záró darabja?”

„És ha megfigyeled, akkor látszik, hogy az É vastagabb, mint az E… különben nem fért volna bele a pohos püffedt arca.”

Csak úgy….

„A szkizofrénia (görögül: σχιζοφρένεια, szkhizofrénia) vagy elterjedt alternatív alakban skizofrénia, néhol hasadásos elmezavar olyan kóros mentális állapot, amelyet a mentális folyamatok összeomlása, a gondolatok, érzések és cselekedetek közötti összhang felbomlása, rossz érzelmi alkalmazkodás, érzékcsalódások és téveszmék jellemeznek.”

Kapcsolódó

megoldás

Szerző