Connect with us

Kerítésen innen

Kormányprop.: magasabb háttámlájú széket a repülőtéren várakozók popsija alá!

Kormányprop.: magasabb háttámlájú széket a repülőtéren várakozók popsija alá!
Megosztás

Orbán Viktor miniszterelnök a péntek reggeli interjújában tűrhetetlennek nevezte a járatkéséseket. „Semmilyen emberséget nem mutatnak a reptéren. Nem mondják meg, hogy mi a helyzet. Ennek nem szabadna megtörténnie” – panaszolta a kormányfő. Mit ad Isten, kisvártatva magas támlájú székekről szóltak a hírek, amin mégiscsak más várakozni…..

Orbán, a szélsebes

Miközben Orbán Viktor „egyik kezével békét teremt”, a másikkal figyel az Ő népére és annak problémáira. Ezt bizonyítandó, Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter nem sokkal a miniszterelnök pénteki kirohanása után utasította az állami kézbe került Budapest Airport Zrt.-t, hogy biztosítson megfelelő eszközöket és infrastruktúrát ahhoz, hogy az utasokat a lehető legkisebb kellemetlenség érje, komfortérzetük minél magasabb legyen.

„Fantasztikus: a kormány magasabb háttámlájú székekkel akarja megoldani a sorozatosan késő repülőgépek problémáját

Miközben a propaganda kormány is nagyon jól tudja, hogy a HungaroControl állami vállalat súlyos létszámhiánya okozza azt, hogy az egész európai légtér leggyengébb láncszeme Magyarország” – írta Hadházy Ákos közösségi oldala bejegyzésében.

Ennek oka pedig

az ostoba kormány, amelyik

jó ötletnek tartotta megtiltani a sztrájkot a légiirányítóknak ahelyett, hogy európai szintem is versenyképes fizetést és munkakörülményeket adjon nekik.

Így aztán inkább tovább állnak.

A magyar utazóknak meg marad a méreg, a propaganda, meg az emelt háttámlájú székek.”

Vitályos kormányszóvivő ráerősített….

„Tűrhetetlen állapotok a reptéren. Azonnali, gyors, hatékony lépéseket vár a Kormány. A 21. században megengedhetetlen, hogy a magyar családok és az idelátogató turisták hosszú órákat rostokoljanak a reptéren úgy, hogy nem kapnak megfelelő tájékoztatást és ellátást.

Ami most a Liszt Ferenc repülőtéren történik, az még az állami tulajdonszerzés előtti időszak következménye. Amint megtörténik a reptér tényleges, fizikai átvétele, a helyzet javulni fog.

Az első lépések már megtörténtek. Köszönjük a Budapest Airport munkatársainak, hogy

két különálló ellátó zónát is kialakítottak, ahol a járatkéséssel érintett utasok élelmiszert, vizet vehetnek magukhoz, a családok részére pedig külön baba-mama szoba, bébiétel és egészségügyi csomag is rendelkezésre áll.

A jövőben nemcsak a repülőtér üzemeltetésének kell javulnia, hanem a légi közlekedés irányításának és a földi kiszolgálásnak is.”

Kapcsolódó

Szerző