Connect with us

Banánköztársaság

Havas Henrik: az egy dolog, hogy nem jött össze a 4. arany, de miket mondott Szilágyi a veresége után!

havas
Megosztás

Szilágyi Áron veresége kapcsán, Havas Henrik ismét bebizonyította, hogy az irónia a nehézfegyverek közé tartozik és Ő mestere a használatának. Szombat esti posztjában a „nyomják Krahácsot”-típusú, felelősséget semmiért nem vállaló kormány-megszólalókat alázta porrá Szilágyi Áron emberi és sportolói nagyságával szemben.

„Sajnos reggel nem láttam Szilágyi Áron asszóját a kanadai srác ellen,

viszont már többször is elolvastam a vereség utáni nyilatkozatát. Egészen elképesztő, miket mond. 2024-ben egy magyar állampolgár a veresége után a következőket mondja:

,,Nem tudok olyan elemet kiemelni, amiben jobb lettem volna az ellenfelemnél.”

Egy szót nem szól bíróról, hőmérsékletről és páratartalomról, ellenséges környezetről, arról, hogy egy békepárti ország versenyzője ellen győznie kellett a háborúpárti Párizsban egy háborúpárti kanadainak. Na, és hogy folytatja?

,,Mintha ő lett volna a háromszoros olimpiai bajnok, én pedig a nyeretlen kétéves újonc.”

Gyalázatos Szilágyi

Nem beszélve arról, hogy

mindenki üldöz minket, 27 EU-országból 26, 32 NATO-tagországból 31, és hogy mi, patrióták képtelenek vagyunk győzelemre vinni Orbán Viktor békemisszióját, mert még a háromszoros olimpiai bajnok is kénytelen őszintének lenni. Szilágyi nem beszélt Trianonról, és arról, hogy mi nem kényszerből, hanem örömmel vettünk fel egymilliárd eurós hitelt Kínától.

Hogy mennyire kiterjedt a hazánk elleni gyűlöletes hadjárat, arra bizonyíték, hogy

Soros miatt vesztett a férfi kézilabda-válogatott, és hát egyértelmű, hogy azok a hollandok verték meg a női vízilabda-csapatot, akik éppen most küldenek F-16-os vadászgépeket annak az Ukrajnának, ami tulajdonképpen nem is létezik.

Most, szombat délután egyre erősebb a meggyőződésem, hogy személyi problémák vannak a magyar olimpiai csapatban.

Talán Orbán Balázs politikai igazgató is kikapott volna a kanadai ellen, de nem nyilatkozott volna ilyen hebehurgyán a veresége után. Azt se értem, hogy miért nem Menczer Tamás és Dömötör Csaba játszik vegyespárost az asztalitenisz versenyen.

Végül egy szakmai megjegyzés:

-mivel a köztelevízió sportcsatornáját általában hang nélkül nézem- nem tudom, ki felelős azért, hogy két, szerencsétlen balfasz közvetítette a nyitóünnepséget.

A csúcs az volt, hogy egyikük piszkosul felháborodott, hogy miközben mindenki ázik, még Macron elnök is, a szónokok fölé ernyőt tartanak az önkéntesek.

Mindjárt mondtam is a Havasnénak, hogy bassza meg, az ernyővel nem a fejeket védik az eső elől, hanem azt a papírt próbálják szárazon tartani, amiről olvasnak!

Már előre tudom, hogy Gulyás Gergely a Kormányinfón majd megmagyarázza, hogy bezzeg Schmitt Pali bácsi egy ronggyá ázott papírról is fel tudta volna olvasni, amit a Rogánék leírtak neki.

Egyébként -komolyra fordítva a szót- szerintem sok magyar sikernek örülhetünk még a párizsi olimpián

Nemsokára kezdenek a birkózók. A kötöttfogás 65 kilós súlycsoportjában óriási favorit Iszmail Muszukajev. Ő már évek óta tagja a válogatottnak, és ha mégsem jönne össze az aranyérem, ő már tudni fogja, hogy mit kell mondani:

szar volt a szőnyeg.

Forrás

Kapcsolódó

Háttér

A háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áron 15-8-ra kikapott a kanadai Arfa Fares ellen, így a 32 között búcsúzott Párizsban.

„Annyira hamar véget ért sajnos számomra ez az egyéni verseny, hogy még csak dühös meg bosszús meg csalódott sem tudok lenni. Fogalmam sincs, hogy mi történt, mintha ő lett volna a háromszoros olimpiai bajnok és én a nyeretlen kétéves újonc. Jókat húzott, jó tempóban támadott, én meg ahelyett, hogy domináltam volna az asszót, elkezdtem alkalmazkodni, ráállni az ő ritmusára és ez megölte a lehetőségeimet. Olyan, mintha egy pillanat alatt történt volna ez az egész. Egyszerűen nem mertem akciót csinálni, ő meg meg merte csinálni őket, és szinte mindegyik akciója bejött”

– nyilatkozta Szilágyi az M4 Sportnak.

Szerző