Connect with us

Banánköztársaság

“Magabíró polgárok és családok” országa

“Magabíró polgárok és családok” országa
Megosztás

Napok óta próbálom megrágni, hátha sikerül lenyelnem – ezt is. De nem megy – hát akkor most kiköpöm.

Nyilatkozott a mindegymilyenminisztérium

– állítólag ő “felel” az egészségügyért, az oktatásért, a szociális ellátásért, no meg a rendőrségért – eddig alig ismert álamtitkára és végre megtudtuk, miért nem emelik a családi pótlékot, immár 2010 óta. Eszerint Orbániának

“magabíró polgárokra és családokra van szüksége”

– nem mondta, de hozzátehetjük:

nem holmi ingyenélő, családi pótlékból dőzsölőkre.

Csak egyszerű álamtitkár beszélt,

de talán a Scmitt Pál-jelenség óta senki sem ragadta meg ilyen lényegre törően a NER leglényeget!

Sajnos, nem igazán érthető, mire gondolt, amikor “polgárokról” beszélt: köztudott, hogy Orbániában elég kevés valódi polgár él. Olyanokra gondolok, akik önállóak, valóban a saját lábukon állnak, nem sündörögnek-könyörögnek NER-kegyekért:

tehát a tág értelemben vett Orbán-család nem jöhetett számításba.

Bár abban igazat mondott, hogy az állam minden tőle telhető támogatást megad – mégpedig nem csupán a tág értelemben vett Orbán-család tagjainak, hanem az állami polgárság minden tagjának és családjuknak.

Van azonban egy kis bibi:

egyebek között az, hogy demográfiai válságban élünk, mégpedig régóta. Ilyen nyíltan még senki sem mondta ki – talán csak maga a Keresztapa -, hogy Orbániának nincs szüksége azokra a családokra, amelyekben még születnek gyerekek… Nem kell persze hóbortos célokban hinnünk, nem kell világbíró Orbániáról képzelegnünk – de bizonyos okok miatt a mai lélekszám megtartására szükség volna. Ennek kézenfekvő eszköze a szervezett és ellenőrzött bevándorlás, azaz menekültek – orbániai kifejezéssel migráncsok – befogadása lehetne, de a Soros-terv elfogadása nem kerülhet szóba.

Lehetne még a családi pótlék emelése is valamilyen megoldás,

ez azonban szintén lehetetlen, NER-ellenes dolog lenne! Van így is nem kevés magyar család, amely a cigánytelepek lakóinak szintjén vegetál, éljenek meg, ahogy tudnak. Még csak az kellene,hogy állami hozzájárulással éljenek meg a gyermeknemzésből… No és persze ott vannak még a cigányok. Ha eltekintünk a vajdáktól és hasonló bűnöző elemektől, akkor is több százezren lehetnek.

Ferge Zsuzsa és más léhűtők szerint a magyar gyermekek legalább egyharmadához semmilyen állami segítség sem jut el.

Ezzel együtt is hangosan, mondhatni, ordítva tiltakozom ama rágalmazó föltételezés ellen, hogy a ma még viszonylag ismeretlen álamtitkár- elvtársúr a NER cigányellenes politikájáról beszélt volna..! Hiszen sokan közülük dolgozhatnak a helyi Döbrögiknek, persze megfelelő ellenőrzés mellett. Egyébként is: miért pont a cigányokat utálná a NER, amikor annyi mindenkit utál… Ilyen olcsó népszerűségre biztosan nem vágyik…

Kapcsolódó

Szerző