Connect with us

Banánköztársaság

Dr. Karsai Dániel: az egész NER-nek és főként Orbán miniszteNERelnöknek jó bátrulást kívánok

Dr. Karsai Dániel: az egész NER-nek és főként Orbán miniszteNERelnöknek jó bátrulást kívánok
Megosztás

Dr. Karsai Dániel, az ALS-betegséggel küzdő alkotmányjogász közösségi oldalán rendszeresen megszólal a magyar közügyekkel kapcsolatban. Fontos ügyeinkről olvashatjuk véleményét, ebben az esetben Orbán Balázs „köteles beszéde” késztette megszólalásra.

„Szolgalélek

Orbán Balázs nertárs a miniszteNERelnök politikai főtanácsadója. Orbán nertárs vérbeli reálpolitikus. Ebben a minőségében a minap kifejtette, hogy ha Oroszország megtámadna minket, ő bizony egyből megadná magát. Mert az 56-os forradalomból is mi lett, ugyebár. Meg a magyar életeket mindenáron meg kell védeni. Orbán nertárs véleménye elsőre megalapozottnak is tűnhet.

A Vörös Hadsereg kicsit erősebbnek tűnik annál a pár huszárszázadnál, amit a magyar film- és Hadik-ipar fel tud mutatni. De…nem vagyunk véletlenül tagjai a NATO-nak? Ami, ha nem tévedek, egy katonai szövetség.

Melynek tagjai kötelesek egymást megvédeni.

Szóval, ha fülig ér a córesz, a feltétel nélküli megadás előtt hívjuk már fel a NATO főtitkárát, hogy nem tud-e küldeni pár ezer drónt.

Nagyon aggasztó, hogy Orbán nertárs figyelmét ez a lehetőség elkerülte. Remélem, hogy akinek tanácsot ad, nem hallgat vakon rá.

Felhívnám Orbán nertárs figyelmét arra is, hogy gyáva népnek nincs hazája

Lehet, hogy elbuktuk a forradalmainkat, de ezek azok a pillanatok, amikre büszkék lehetünk – mert kiáltunk egy nemes eszméért, a szabadságért. És jobb szabadon meghalni, mint szolgaként élni.

Ez akár az életvégi döntésekhez való jog mottója is lehetne

Én nem szeretnék sem Putyin, sem a szenvedés szolgája lenni. Ha már a fájdalom ural mindent, méltósággal, emelt fővel, a sors szemébe nézve akarok eltávozni. De a NER nem engedi. Mert ehhez is gyávák. Az egész NER-nek és főként Orbán nertársnak jó bátrulást kívánok. Mindenkinek szép hétvégét!”

Szerző